3200 din za dekarbonizaciju automobilskih motora zapremine do 2000cm3 (odnosi se na sve automobile bez obzira na vrstu goriva) u ENGINE DETOX servisu!Neka vaš motor prodiše!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Dekarbonizacija automobilskih motora zapremine do 2000cm3
4000 DIN
Dekarbonizacija automobilskih motora zapremine 2000-3000cm3
5000 DIN

Ponuda I obuhvata:

  • dekarbonizaciju automobilskih motora zapremine do 2000cm3 (odnosi se na sve automobile bez obzira na vrstu goriva)!

Ponuda II obuhvata:

  • dekarbonizaciju automobilskih motora zapremine od 2000cm3-3000cm3 (odnosi se na sve automobile bez obzira na vrstu goriva) !
Više od polovine vozila u Srbiji zbog nedostataka u sistemu redukcije štetnih materija iz izduvnih gasova neće moći da bude registrovano 2021. godine. Ukoliko je vaše vozilo među problematičnih 1,2 miliona nemojte čekati poslednji čas i gužve. Učinite vaše vozilo tehnički ispravnim. Kako biste ga uredno registrovali i vozili i nakon 5. jula 2021 odradite dekarbonizaciju motora na jedinim ispitanim i testiranima mašinama na području Srbije.
 
Zašto dekarbonizacija motora?
 
Prljavi (začađeni) motori su pretnja performansama vozila.

Motori se prljaju zbog uslova vožnje, stani – kreni, ograničenja brzine, kvaliteta goriva, novih zahteva za čuvanje životne sredine, sporije vožnje zbog uštede goriva i sl.

Simptomi se manifestuju zasićenim EGR ventilom, začepljenim DPF filterom i prljavim turbopunjačem.

U prošlosti vozači su donekle mogli očistiti motore normalnom vožnjom po autoputu. Velika brzina je jednako visoka temperatura što omogućuje delimično samočišćenje motora. Nažalost, sadašnj uslovi vožnje ne pružaju više tu mogućnost.

Proces dekarbonizacije:
 
Dekarbonizacija motora nonCarbon mašinama je potpuno bezbedna i ekološki prihvatljiva metoda čišćenja gareži iz unutrašnjosti motora.
 
U skladu sa zapreminom motora, neophodnom količinom HHO gasa, bez ikakve hemije, proces čišćenja traje 60 minuta. Na zakazani termin dodjite sa potrebnom radnom temperaturom 90°.
 
Podsećamo da su nonCarbon mašine trenutno jedine ispitane i testirane mašine na području bivše Jugoslavije. Više o kompletnom testiranju na linku: https://youtu.be/xVZf41r0zpY
 
 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Engine Detox Service doo

Velikojastrebačka 5, Niš
063/7812-107

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

  • Vaučer za ponudu I obuhvata: dekarbonizaciju automobilskih motora zapremine do 2000cm3 (odnosi se na sve automobile bez obzira na vrstu goriva)!
  • Vaučer za ponudu II obuhvata: dekarbonizaciju automobilskih motora zapremine od 2000cm3-3000cm3 (odnosi se na sve automobile bez obzira na vrstu goriva) !
  • Jedan vaučer važi za jedan automobil!
  • Obavezno je zakazivanje termina pozivom na broj  063 7812 107
  • Na zakazani termin  dodjite sa potrebnom radnom temperaturom 90°
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude