290 din za vaučer za popust na izlet u Neum 2650 din!

4999 DIN
Ponuda je istekla
Odlična organizacija
Ljubazni vodiči
Višegodišnje iskustvo

U cenu je uključeno:

  • vaučer za popust na izlet u Neum 2650 din!

Neum, jedini primorski turistički centar Bosne i Hercegovine. Nalazi se na najjužnijem delu Jadranske obale. Neum je grad i jedina opština na Jandranskom moru, smešten na krševitoj morskoj obali. Neum je odlično odredište za povoljan odmor, uz zabavu i sunce. Neum odlikuju peščane plaže , čisto more. Poreklo naziva Neuma znači „ neori“ -novi ,naziv Neuense se prvi put pojavio početkom 6. veka n.e. Naime, veliki deo priobalja Neuma je bogat arheološkim nalazištima, koja obogaćuju turističku ponudu.

VAŽNA INFORMACIJA - Agencija dva dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. U koliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Možda se pitate otkud Bosni i Hercegovini more? I Bosna i Hercegovina ima more, tačnije izlaz na more i to samo u gradu Neumu. Ipak to nije loša alternativa za kratki odmor, jer je taj primorski gradić od Beograda udaljen tek nešto više od 500 kilometara. Poluostrvo Klek, na kome se nalazi ovo letovalište je podeljeno između Fedracije Bosne i Hercegovine, kojoj pripada manji deo i susedne Hrvatske, čiji deo je po površini veći.Zvanično je nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma, upravo grad Neum, odnosno taj deo polusotrva Klek pripao Hercegovačko – neretvanskom kantonu, koji se nalazi u sastavu Federacije Bosne i Hercegovine. Tako je i Bosna dobila izlaz na more. Kada se Hrvatska odcepila od tadašnje Jugoslavije, njoj je pripao veći deo teritorije ovog poluostrva, dok je samo godinu dana kasnije drugi deo ovog poluostrva zvanično pripao Federaciji. Sve do tada je Klek pripadao Jugoslaviji, a počev od 1922. godine.

Iako je ovo mesto blizu Srbiji, retki su oni koji se upuste u tu avanturu da probaju nešto drugačije. Ipak, oni koji su obišli ovu turističku destinaciju kažu da je ovo pravi neotkriveni “biser“ Jadrana.

Program putovanja:

1.Dan: Polazak oko 21:00 h sa parkinga kod Starog Sajmišta, u blizini Sava Centra. Noćna vožnja autobusom kroz Srbiju preko Sarajeva, Mostara sa usputnim pauzama radi odmora i osveženja.

2.Dan: Dolazak u Neum u jutarnjim časovima. Celodnevno kupanje, sunčanje I odmor. U kasnim popodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja uz kraće pauze.

3.Dan: U ranim jutarnjim satima dolazak na mesto polaska.

Aranžman obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
  • turistički pratilac puta za sve vreme izleta
  • troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • individualne troškove
  • zdravstveno osiguranje - osigurana suma 30.000 e, sa pokrićem do 2000 e po osobi za Covid 19- 360,00 din.
     

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 528)
Andrea S obzirom da prvi put putujem preko agencije Lavli travel, veoma sam zadovoljna. Organizacija i vodič (Ljilja) su ispunili moja očekivanja. Svaki dogovor između putnika, vodiča i vozača je ispoštovan. Sve pohvale
Zarko Sve. Bus, vozači, vodič Maja, hotel, doručak

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Lavli travel

Budimska 7, Beograd
011/32-90-988

Napomene

  • Vaučer plaćate 290 dinara, a u agenciji plaćate 2650 dinara!
  • Podaci su informativnog karaktera, sve informacije preuzeti sa sajta agencije!
  • Pre uplate proveriti broj slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju vaučera izvrsite rezervaciju mesta slanjem vaucera i podataka putnika (ime i prezime, godina rodjenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
  • Radno vreme agencije: od ponedeljka do petka od 09:00 do 19:00h i subotom od 10:00 do 14:00h.
  • Kontakt telefon agencije: 011/3290-988
  • VAŽNA INFORMACIJA -  Agencija dva dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. U koliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Aranžman obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
  • turistički pratilac puta za sve vreme izleta
  • troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • individualne troškove
  • zdravstveno osiguranje - osigurana suma 30.000 e, sa pokrićem do 2000 e po osobi za Covid 19- 360,00 din.

Slične ponude