1490 din za 10 tretmana elektrostimulacije/po 20 min/jedne regije po izboru (kombinacija 4 frekvencije - za celulit, limfnu drenažu, zatezanje kože, redukcija masnih naslaga)-Body Beauty Balance!

10600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 10 tretmana elektrostimulacije/po 20 min/ jedne regije po izboru-stomak,butine,zadnjica(kombinacija 4 frekvencije - za celulit, limfnu drenažu, zatezanje kože, redukcija masnih naslaga)

Elektrostimulacija se naširoko koristi u području estetske kozmetike. To je tretman kod koga se pomoću električnih impulsa, uzrokuju kontrakcije mišića koji imaju efekt sličan onome koji je dobija vežbanjem. Elektrostimulacijom se postiže efekat poznat kao "pasivno vežbanje", povećava se tonus , dolazi do zatezanja, povećava se volumen, snaga i izdržljivost mišića.

Elektrostimulacija koristi struju niske frekvencije do 200 Hz tzv. neofaradska struja. Primenom neofaradske struje postiže se poboljšanje cirkulacije, ubrzavanje metabolizma, oksigenacija tkiva, eliminacija viška vanćelijske tečnosti. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela pa se u vrlo kratkom vremenu mogu primetiti pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo redukuje celulit.

Tretmani se izvode u seriji od 10 uzastopnih tretmana ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za oblikovanje tela i uklanjanje celulita (anticelulit masaža, pakovanja itd.).

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 13)
Milena Preljubazna vlasnica, tretman odlican, salon cist
Rada Ljubazno i strucno osoblje. Visok nivo higijene. Prijatna atmosfera. Za svaku preporuku.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Body Beauty Balance 2020

Golubačka 11, Beograd
011/244-22-33; 066/532-14-41

Vaučer važi

do 6.11.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 10 tretmana elektrostimulacije/po 20 min/ jedne regije po izboru-stomak,butine,zadnjica(kombinacija 4 frekvencije - za celulit, limfnu drenažu, zatezanje kože, redukcija masnih naslaga)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi max dva vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti oštampan vaučer sa sobom u salon!
  • Kontakt telefon: 011/244-22-33; 066/532-14-41
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude