790 din za tajlandsku luksuznu masažu celog tela u trajanju od 60 min za oba pola (tretiranje celog tela sa istezanjem zglobova, mišićno-vezivnog tkiva) prirodnim uljima u SL La Prima na Bulevaru!

3000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tajlandska luksuzna masaža celog tela u trajanju od 60 min za oba pola (tretiranje celog tela sa istezanjem zglobova, mišićno-vezivnog tkiva) prirodnim uljima
Tajlandska masaža je bazirana na temelju 10 najvažnijih meridijana, odnosno energetskih kanala (Sib Sen) koji protiču kroz celo telo. Na tim energetskim kanalima nalaze se akupresurne tačke tzv. prozori tela, koje su od velike važnosti u regulaciji životne energije. Masažom tih tačaka, postiže se opuštanje mišića, poboljšava cirkulacija krvi, redukuje stres, ublažava bol, izoštravaju čula, jačaju se unutrašnji organi, održava vitalnost. Pored toga stvara ravnotežu između energije tela, uma i duha. Tajlandska masaža kombinuje znanje indijske joge, kineske akupresure, kiropraktike i japanske shiatshu masaže.
 
Za kratko vreme blagotvoran dodir ruke umiruje, relaksira telo i isceljuje duh. Moderna varijacija tradicionalne tajlandske masaže može mnogo pomoći u prevladavanju svakodnevnih problema kao što su stres, manjak fizičke aktivnosti i loše navike u ishrani. Ove tehnike i tretmani imaju kao cilj da ostvare potpunu relaksaciju, jačaju koncentraciju i povećavaju moć zapažanja. Pored toga jača opšte stanje tela i duha. Pozitivni učinci masaže dodatno su upotpunjeni odabranim eteričnim uljima i ekstraktima iz tajlandskih trava, voća i cveća.

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 92)
olja Super je odrađeno.
Radmila Poslovnost,ljubaznost.. ...sve preporuke za medicinski pedikir

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon La Prima

Bul.Kralja Aleksandra 160, Beograd
061/21-44-635; 064/404-84-86

Vaučer važi

do 31.10.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tajlandsku luksuznu masažu celog tela u trajanju od 60 min za oba pola (tretiranje celog tela sa istezanjem zglobova, mišićno-vezivnog tkiva)
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u salon!
  • Odmah po dobijanju vaučer pozvati salon na 061/21-44-635; 064/404-84-86 radi zakazivanja termina!
  • Kontakt telefon: 061/21-44-635; 064/404-84-86
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude