340 din za intenzivnu kremu za ruke Green Oils!

450 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Intenzivna krema za ruke Green oils!

Organsko ulje konoplje savršeno vraća koži sposobnost da izdrži štetne faktore okoline, uklanja suvoću i nelagodnost, koži vraća mekoću i čini je nežnom. Prirodna ulja kokosa i makadamije duboko hidriraju, daju elastičnost i svilenkastu glatkoću.

BONAMICA je uvoznik i distributer kozmetičkih proizvoda iz Rusije i Belorusije. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom iskustvu možemo da ponudimo svojim klijentima korisne biljne preparate i kvalitetne proizvode. Organsko bilje i prirodni sastojci sve se više koriste i cene u svetu i Srbiji. Među našim proizvodima možete pronaći prirodne preparate bez parabena, sulfata, GMO, hemijskih i drugih veštačkih dodataka.

Nudimo širok izbor kozmetičkih proizvoda koji se mogu naći na srpskom tržištu – proizvodi za negu lica, tela, proizvodi za kosu, zubna nega, dekorativna kozmetika, kreme za sunčanje, preparati za različite uzraste – za odojčad, decu, za muškarce, za problematičnu mladu kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu i još mnogo toga. 

Brinemo ne samo o nama koji trenutno živimo na ovoj planeti već i o generacijama koje nas prate. Proizvodi koje nudimo svedoče o našoj povezanosti s prirodom i njenom očuvanju. Izražavamo duboko poštovanje i ljubav prema životu i svemu što nas okružuje. Koncept „društvene odgovornosti“ shvatamo ozbiljno jer se odgovorno odnosimo prema životnoj sredini i svim živim bićima.

https://bonamica.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

BONAMICA priroda i kozmetika

Mali Do Drugi 1b, Sremska Kamenica
062/322782

Vaučer važi

do 5.5.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Intenzivnu kremu za ruke Green oils!
  • Nakon kupovine poslati vaučer na viber: 062/322-782 ili email: info@bonamica.rs
  • Proizvodi se šalju Post Expressom, dostava je oko 300 dinara!
  • Nakon krajnje označenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude