3490 din za 5 individualnih časova engleskog ili španskog jezika (u trajanju od po 60 minuta) za decu uzrasta 4-12 godina u Centru za jezike RAYUELA kod Beogradske Arene!

7450 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 5 individualnih časova engleskog ili španskog jezika (u trajanju od po 60 minuta) za decu uzrasta 4-12 godina
  • materijal potreban za čas

Naši časovi su interaktivni i zahtevaju konstantno učestvovanje polaznika. Sadrže razne zanimljive aktivnosti uz koje mališani otkrivaju svet koji nas okružuje i istovremeno uče strani jezik. Polaznici konstantno vežbaju izgovor kroz priče, igre i pesme, i uče nove reči. Svi časovi se oslanjaju na autentične materijale i učenje kroz igru. Naš kadar je specijalizovan za rad sa decom. Trudimo se da naši polaznici istovremeno uče i uživaju na časovima. Cilj naših časova prvenstveno jeste približavanje mališana engleskom i španskom jeziku i kulturi.

Naša personalizovana usluga podrazumeva fleksibilnost prema našim polaznicima. U najvećoj mogućoj meri pokušaćemo da se prilagodimo vašim potrebama i satnici. Jedna od naših ideja vodilja je kvalitet pre kvantiteta. Želimo da se naši polaznici osećaju prijatno u našim učionicama, da tempo rada bude prilagođen tako da svi napreduju istim korakom i, nama najbitnije, da sve njihove sumnje budu razjašnjene tokom i nakon kurseva. Smatramo da je učenje jezika neodvojivo od kulture. Zbog toga u Centru Rayuela organizujemo različite radionice za mališane i proslavljamo najvažnije praznike zemalja čije jezike izučavamo. Takođe, kulturni elementi su neizostavni deo naših časova.Pored našeg inovativnog metoda u obrazovanju, u Centru Rayuela svesni smo važnosti ulaganja u sebe same, kako individualno tako i na nivou centra sa ciljem da uvek budemo u vrhu i da naše uloge ostanu pouzdane i konkurentne.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar za strane jezike RAYUELA

Antifašističke borbe 21,sprat 1 stan 4, Beograd
063-240-173

Vaučer važi

do 29.2.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 5 individualnih časova engleskog ili španskog jezika (u trajanju od po 60 minuta) za decu uzrasta 4-12 godina!
  • Obavezna je prethodna prijava najkasnije dva dana pre radionice!
  • Kontak tel: 063-240-173.

Slične ponude