350 din za krio slim tretman brzog mršavljenja butina, zadnjice, stomaka i pomoć pri povlačenju kapilara i vena u Angel Four Studiju!

1500 DIN
Ponuda je istekla

Krio-slim je hladna metoda za mršavljenje,razlaganje masnih naslaga i celulita. VRLO je KORISNA kod OSOBA koje IMAJU IZRAZENE VENE,jer pored uticaja na topljenje masnih naslaga,pomaže povlačenju vena i kapilara. Metoda je zasnovana na postupku intenzivnog hlađenja  masnog tkiva. U toku tretmana ciljano se hlade masne ćelije bez ikakvih posledica po kožu  ili druga okolna tkiva. Snižavanjem temperature se u stvari izvlači toplota iz ćelija ,što dovodi do kristalizacije masnoće u njima. Prirodna reakcija tela na to je da se masne ćelije razlažu i resorbuju tokom vremena prirodnim metaboličkim procesima u organizmu. Na ovaj način se postiže postepeno redukovanje slojeva masnog tkiva tretirane regije ,i to prvo slojeva masnog tkiva koji su najbliži koži. Tretman se može primenjivati na celom telu. Pokazalo se da je ovaj postupak posebno dobar u tretmanu lokalizovanih masnih naslaga na stomaku, slabinama, unutrašnjim stranama butina, nadlakticama i leđima. Tretmani su neinvazivni i bezbolni. Preporučuje se 4-6 tretmana u seriji.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Angel Four

Radomira Raše Radujkova 16, Beograd
060/6366-030

Vaučer važi

do 16.2.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 14:00
  • Kontakt telefon salona: 060/6366-030

Slične ponude