3500 din za Derma pen-Microneedling tretman lica u studiju LATISSE u Novom Sadu!

5500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Derma pen-Microneedling tretman lica u studiju Latisse

MICRONEEDLING predstavlja novu i revolucionarnu metodu podmlađivanja koze.

Pomoću Microneedlinga na kožu se deluje na dva načina:

》Tankim iglicima povređuju se različiti slojevi kože (epiderma i derma) i stvaraju se mikropovrede koje su golim okom nevidljive. To podstiče prirodnu regeneraciju kože. Dolazi do samozaceljenja i povećava se proizvodnja sopstvenog fibroplasta (ćelija vezivnog tkiva koja ima gradivnu ulogu) koji se pretvara u kolagen i elastin koji se vezuje za stari kolagen u koži.

》Mikroiglicama se povećava propustljivost kože i podstiče otvaranje kanala na ćelijskim membranama, to omogućava  aktivnim supstancama da prodru na odgovarajuće dubine u koži pri cemu se ostvaruju vidljivi i dugotrajni rezultat.

Pomocu ovog tretmana mikro iglice prodiru u kozu izmedju 0.2 I 3.0mm. Na taj nacin se deluje na razlicite slojeve koze sto ima za cilj: lifting lica, vrata i dekoltea, otklanjanje naboranosti koze na bilo kom delu tela (ruke, noge, stomak, sake, deo koze oko usiju, predeo izmedju grudi), otklanjanje hiperpigmentacija, smanjenje pora, uklanjanje oziljaka I strija i osvezenje I poboljšanje izgleda koze vec posle prvog tretmana.

Odgovori na najčešća pitanja klijenata:

  • Za koga je tretman namenjen?

Tretman se može raditi na svim tipovima koze. Indikacije za tretman su: sve vrste bora, ožiljci, pigmentacije, proširene pore, strije, staračke fleke na šakama. Takodje se može koristiti u cilju revitalizacije umorne kože i osveženja, ujednačenja tena i postizanja blistavosti koze.

  • Da li postoji starosna granica za tretman?

Tretman se ne sme raditi osobama mladjim od 18 godina. Kod tinejdzera starijih od 18 god. se može raditi u cilju smanjenja lucenja sebuma i skupljanja pora, kao i otklanjanja fleka i ožiljaka od akni.

  • Koliko su trajni rezultati?

Rezultati tretmana su trajni i sto je najbitnije nema yo-yo efekta. Ali, kako ne mozemo zaustaviti prirodni proces starenja mozemo ga značajno usporiti i vizuelno popraviti izgled koze, a nakon toga nastaviti da odrzavamo postignute rezultate.

  •  Da li se tretman radi u seriji i koliko je tretmana potrebno?

Za bolji i dugotrajniji rezultat preporučuje se serija od minimum 3 tretmana. Tretmani se rade na 2-3 nedelje kada se koža u potpunosti regenerise od prethodnog tretmana.

  •  Da li je tretman bolan i koliko vremenski traje?

Tretman lica traje do 1h, tretman lica, vrata I dekoltea do 1.5h.Tretman je najčesće blago neprijatan a ukoliko je nekom bolan moze se naneti lokalni anestetik kako bi se ublazila neprijatnost I bol.

  •  Da li ima crvenila nakon tretmana?

Crvenilo je prisutno i neizbezno nakon tretmana. Najčešće u potpunosti prolazi 24h nakon tretmana. U zavisnosti od osetljivosti koze može da potraje do 48h nakon tretmana .

  •  Kada su vidljivi rezultati?

Rezultati se najbolje vide kada prodje crvenilo koze. izmedju 12 I 24h nakon tretmana i iz dana u dan su sve vidljiviji i bolji. Obzirom da obnavljanje ćelija traje 28 dana tada mozemo očekivati I krajnji efekat tretmana.

  •  Da li se može raditi tretman ukoliko su radjeni fileri ili lifting lica?

Potrebno je da prodje odredjeno vreme (do 30 dana) u zavisnosti od toga šta je radjeno na licu. Ovaj tretman moze biti izvanredna dopuna drugim estetskim procedurama kao sto su tretman filerima, hemijski pilinzi, hirurški lifting… Redovnim tretmanima značajno se odlaze period koriščenja agresivnijih hirurških metoda.

  • U kom slučaju je tretman kontraidikovan?

Kontraindikacije za Microneedling su: autoimuna oboljenja, poremecaj u zgrušavanju krvi, diabetes, bakterijske infekcije kože, kožne bolesti, otvorene rane, neepitalizovana oštećenja na koži.

  •  Nega kože nakon tretmana?

Nakon tretmana obavezna je kučna nega koja doprinosi jos boljem rezultatu tretmana. Šminka se ne sme koristiti narednih 24h. Voditi racuna da sve četkice i sundjeri za šminku budu čisti prilikom korišćenja. Zameniti jastucnicu pre spavanja. Izbegavati saunu, bazen i fizičke treninge narednih7 dana. Sunčanje je zabranjeno do potpune regeneracije kože, kao i solarijum. Izbegavati dodir sa prasinom i prljavstinom. Izbegavati agresivne i abrazivne tretretmane dok se koža u potpunosti ne regenerise.

Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Svetozara Miletića 42 u Novom Sadu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Latisse

Svetozara Miletića 42, Novi Sad
060/662-87-72

Vaučer važi

do 20.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Derma pen-Microneedling tretman lica!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 061/680-6514

Slične ponude