3500 din za PREMIUM GINEKOLOŠKI PAKET (pregled, ginekološki UZ, PAPA + VS, kolposkopija, palpatorni pregled + UZ DOJKI + BRISEVI-chlamydia, mycoplazma, ureaplazma) u DR MARJANOVIĆ na VRAČARU!

7000 DIN
Ponuda je istekla

3500 din za PREMIUM GINEKOLOŠKI PAKET (pregled,ginekološki UZ,PAPA+VS,kolposkopija,palpatorni pregled+UZ DOJKI+BRISEVI-chlamydia,mycoplazma,ureaplazma) u DR MARJANOVIĆ na VRAČARU!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i Vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“ Polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu i društvo u celini, ginekološka ordinacija "Dr Marjanović" pružiće Vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim!

Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo. Zato su redovni ginekološki pregledi nešto što bi svim damama trebalo da postane navika. Važnost preventive nije potrebno posebno isticati, a tačnost izreke “bolje sprečiti, nego lečiti” nemoguće je osporiti. Sastavni deo života svake žene treba da bude briga o sopstvenom zdravlju i njegovom očuvanju. Pod tim, u prvom redu, treba obratiti pažnju na reproduktivno zdravlje, a poseta i konsultacija sa ginekologom je najbolji način da se to i postigne. Nikada nije na odmet napomenuti da se najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, na redovnom pregledu, može uspešno lečiti i izlečiti!

http://www.ordinacijamarjanovic.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dr Ljiljana Marjanović PR, Specijalistička ordinacija iz oblasti ginekologije Dr Marjanović

Kumanovska 32, Beograd
011/2433-601; 064/110-86-76

Vaučer važi

do 11.5.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme ordinacije: od ponedeljka do petka od 11:00h do 19:00h.
  • Kontakt telefon ordinacije: 011/2433-601

Slične ponude