3500 din za test profesionalne orijentacije (intervju, test ličnosti, test inteligencije, razgovor sa psihologom i psihoterapeutom) u Zavodu za zdravstvenu zaštitu Medicine rada i sporta u Novom Sadu!

4000 DIN

U cenu je uključeno:

  • test profesionalne orijentacije (intervju, test ličnosti,test inteligencije,razgovor sa psihologom i psihoterapeutom)
Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika “Medicina rada i sporta” Novi Sad, je prvi privatni Zavod za zdravstvenu zaštitu u Novom Sadu. Osnovan je u januaru 2017. godine, a nakon dobijanja svih neophodnih dozvola od Ministarstva zdravlja, sa radom je počeo 03.05.2017. godine.
 
Medicinu rada i sporta je osnovala grupa profesionalaca iz oblasti medicine i zaštite na radu, koji su osnivanjem ove zdravstvene ustanove udružili svoja znanja iz ove dve oblasti koje se nadopunjuju jedna na drugu, a sve u cilju obezbeđivanja mogućnosti poslodavcima iz Novog Sada i šire da prate zdravstveno stanje svojih zaposlenih. Ovim svojim delovanjem Medicina rada i sporta će dati nemerljiv doprinos u smanjenju broja povreda na radu, te kao društveno odgovorna kompanija, doprineti poboljšanju uslova rada u našem gradu.
 
Takođe, u skladu sa dozvolama koje na omogućavaju da vršimo i ostale nabrojane usluge, osnivanje Medicine rada i sporta će samim svojim postojanjem omogućiti novosađanima veći izbor i mogućnost da potrebne preglede izvrše brže i kvalitetnije.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika

Arse Teodorovića 5, Novi Sad
064/64-62-353

Vaučer važi

do 19.5.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Test profesionalne orijentacije (intervju, test ličnosti,test inteligencije,razgovor sa psihologom i psihoterapeutom)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Neophodno je poneti sa sobom naočare za vid ili slušni aparat,ukoliko ih nosite!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 064/64-62-353
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite zavod najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude