6200 din za dva noćenja na bazi polupansiona (doručak + večera)+korišćenje fitness sale + rentiranje bicikla u hotelu Zlatiborska noć sa *** na Zlatiboru-Bela zemlja!

7560 DIN
Ponuda je istekla
Oaza prirode
Predivan bazen
Idealni uslovi za super odmor

U cenu je uključeno:

  • dva noćenja na bazi polupansiona (doručak+večera)
  • korišćenje fitness sale
  • rentiranje bicikla 

Na magistralnom putu  Beograd – Podgorica (205 km od Beograda) na osmom kilometru od Užica prema Zlatiboru, u centru živopisne i zdrave prirode nalazi se novoizgrađeni hotel “Zlatiborska noć”. Na samoj “KAPIJI” Zlatibora, Tare, Sirogojna i Mokre Gore, na raskrsnici puteva, hotel “Zlatiborska noć” je pravi spoj gradskog urbanog i seoskog prirodno čistog prostora. 

Oaza prirode na 650 m nadmorske visine sa ukrštanjem planinskih i mediteranskih vetrova svojstvenih Zlatiboru, blagom klimom i preko 250 sunčanih dana u godini, pružaju vrhunske mogućnosti sportsko - rekreativnih aktivnosti i zdravstvenog oporavka. 

Blizina seskog područja ovom hotelu pruža izuzetnu ponudu zdrave hrane, užičkih i zlatiborskih specijaliteta. Sir, kajmak, pršuta, poznata užička komplet lepinja samo su deo nadaleko čuvenih proizvoda koji obiluju u ponudi našeg restorana.

I pored skorog početka rada hotel je u kratkom periodu postao lider  razvoja turizma užičkog kraja, što govori i podatak o sve većoj  posećenosti ovog hotela od strane inostranih gostiju.

Za hotelske goste podrazumevaju obezbeđen parking sa 50 mesta, menjačnicu, sefove za čuvanje dragocenosti, dnevnu štampu, bežični internet, kopiranje dokumenata, slanje faksa, rent-a-car, lekara na poziv i slično.

Lokacija hotela, nadmorska visina, blaga klima, broj sunčanih dana kao i prostorno sadržajne mogućnosti hotela idealni su uslovi za razne vidove sportsko rekreativnih aktivnosti i zdravstvenog oporavka.

PARK ŠUMA se nalazi u neposrednom okruženju hotela i prostire se na oko četiri hektara zelene površine pod borovom šumom. Prostor parka je uređen tako da predstavlja pravo mesto za odmor šetnju i rekreaciju.

DEČIJI PARK je ukomponovan u kultivisane  zeleno-cvetne površine uz sam hotel, sa raznim elementima i spravama namenjenim dečijoj igri i zabavi. U ovom parku deca će svakako naći svoj kutak zabave  i druženja.

BAZEN je lociran uz sam hotel, okružen je parkom i pruža široku lepezu mogućnosti za odmor rekreaciju i zabavu. Spada u kategoriju otvorenih poluolimpijskih bazena sa dimenzijama 25mx 12,5m. Posetiocima bazena je na raspolaganju  širok asortiman bazenskog mobilijara i ugostiteljskih usluga. Takođe hotel za svoje posetioce na bazenu organizuje razne vidove kulturno - zabavnih  i sportsko – rekreativnih događanja. 

FITNES  SALA  je  idealno zaokruženje  ukupne ponude  sportsko rekreativnih aktivnosti i nalazi se u depadansu hotela. Opremljena je savremenim spravama za fitnes i body bilding, kao i opremom za stoni tenis, bilijar  i pikado. 

Takođe u okviru rekreativno zabavnih mogućnosti gostima hotela stoji na raspolaganju oprema i prostor.

https://zlatiborskanoc.rs/

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Hotel Zlatiborska noć

E763, Bela Zemlja, Užice
031/ 572 910

Vaučer važi

do 28.2.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: dva noćenja na bazi polupansiona (doručak+večera)+korišćenje fitness sale+rentiranje bicikla u hotelu Zlatiborska noć sa *** na Zlatiboru!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu za dva noćenja sa polupansionom!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Deca starosti 0-3 godine borave GRATIS! 
  • Za decu uzrasta 4-5 godina, ako koriste zajednički ležaj, doplata po detetu po danu je 200din!
  • Za decu uzrasta 6-11 godina, doplata je 1640 din po detetu po danu!
  • Obavezno proveriti raspoloživost slobodnog kapaciteta pre kupovine vaučera!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Obavezna je najava dolaska i potvrda rezervacije na  031/ 572 910
  • Boravišna taksa se doplaćuje i iznosi 100,00 din po noći/po osobi!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude