3600 din za paket od pet tripolarnih RTL regije po izboru (stomak, noge, zadnjica) u SL Bellissima S kod Beogradske Arene!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • paket od pet tripolarnih RTL regije po izboru (stomak, noge, zadnjica)!

Radiotalasni lifting tela (RTL) je neagresivna i izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica i tela. Radio talasi se pomoću sonde šalju u srednji sloj kože, tkivo se zagreva, čime se podstiče regeneracija postojećeg kolagena i stvaranja novog. Radiotalasni lifting tela se preporučuje od 25. godine života, za sprečavanje starenja i opuštanja kože.

Tropolarni radiotlasni lifting (RTL)

Tropolarnim radiotalasnim liftingom se masnoća u potkožnom tkivu frekvencijama radio talasa izbacuje iz ćelija u limfotok i odstranje iz organizma. Tropolarni radiotalasni lifting je neinvazivan i bezbolan, a najveća prednost je lokalna primena na mestima (struk, ruke, bokovi), sa kojih se masnoća teško skida vežbanjem.

Dejstvo radiotlasnog liftinga tela na celulit

Radiotalasnim liftingom je moguće delovati na strukturu masnih ćelija i menjati njihov raspored. Budući da je raspored masnih ćelija pri stvaranju celulita narušen, radiotalasaima se on može popraviti, a masne ćelije neutralisati.

Radiotlasni lifting tela pozitivno utiče i na strije, koje su posledica rastezanja kože uzrokovanog rastom, debljanjem, trudnoćom ili naslednim faktorima.

Strije predstavljaju oštećenje kože, pojavljivanje dubljih ili plićih paralelnih kanalića na koži, ljubičaste do bele boje.

Radiotlasni lifting tela daje najbolje rezultate na strijama koje su još uvek pigmentisane i prožete mnoštvom krvnih sudova. Radiotlasni liftingom se koža zateže, a strije su manje vidljive.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 15)
Jelena Ljubaznost i usluga
Natasa Jednostavnost prilikom dogovaranja i usluga

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Bellissima S

Bulevar Zorana Đinđića 22, Beograd

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  paket od pet tripolarnih RTL regije po izboru (stomak, noge, zadnjica)!
  • Tretman traje 15 minuta!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon za informacije i zakazivanje: 060/3142678
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer se ne može iskoristiti!

Slične ponude