5500 din za holter EKG-a i holter krvnog pritiska 24h u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu!

7500 DIN
Ponuda je istekla
Visoka stručnost
Kvalitetna usluga
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

  • holter EKG-a i holter krvnog pritiska 24h u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu
  • detaljno obrađen izveštaj sa komentarom rezultata

24h holter pritiska, ili TA – kako se skraćeno naziva, predstavlja dijagnostičku metodu izbora kada je neophodno objektivizovati variranje tenzije spontano ili uprkos datoj antihipertenzivnoj terapiji. Uobičajeni simptomi nestabilnog pritiska su najčešće glavobolja (temena i potiljačna), malaksalost ili slabost, osećaj pulsacija u slepoočnicama i osećaj „krckanja“ u vratu ispod potiljka.

24h holter EKG-a se uvodi kao standardna dijagnostička procedura za lečenje kardioloških pacijenata, pored EKG-a i ultrazvučnog preleda.

Podaci koje njime dobijamo nam govore u prilog ili protiv postojanja aritmije, preskoka, ekstrasistola ili pauza u radu srca i patoloških srčanih ritmova uopšte.

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac. Tada jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića svega 30-ak metara od početka ulice. Ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III). Od novog naselja Stepa Stepanović deli je svega nekoliko minuta vožnje.

Od 2020. godine, Ordinacija Dr Nestorov je preregistrovana u Specijalističku lekarsku ordinaciju iz oblasti interne medicine, kako bi bili u mogućnosti da pacijentima ponudimo širi dijapazon medicinskih usluga.

Ordinacija je u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 61)
vera Ljubazno osoblje
Anastasija Ljubaznost i efektivnost

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Lekarska ordinacija DR NESTOROV

Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
011/3960-659,060/6193-228

Vaučer važi

do 28.2.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: holter EKG-a i holter krvnog pritiska 24h u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon kupovine vaučera obavezno pozvati ordinaciju i zakazati pregled! Kontakt: 011/3960-659,  060/6193-228, 060/6193-229
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani pregled na vreme obavestite ordinaciju i pomerite termin inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude