3730 din za najintenzivniji tretman mršavljenja: 5 ultrazvučnih liposukcija, 3 Power plate treninga i 1h u kiseoničnoj Sybaritic Alfa Light kapsuli u salonu Olivera B. u centru Novog Sada!

13600 DIN
Ponuda je istekla

3730 din za najintenzivniji tretman mršavljenja: 5 ultrazvučnih liposukcija, 3 treninga Power plate-a i 1h u kiseoničnoj Sybaritic Alfa Light kapsuli u salonu Olivera B. u centru Novog Sada!

Salon lepote "Olivera B" dobro je poznat Novosađankama po kvalitetu i stručnosti usluge, što je svakako najbolja reputacija koju jedan salon lepote može postići. Savremena oprema i kvalitetni preparati u kombinaciji sa iskustvom i znanjem, učiniće da salon Olivera B postane mesto na koje sa zadovoljstvom odlazite po svoju dozu ulepšavanja. Pored ljubaznog osoblja, u salonu Vas očekuje široka paleta usluga: tretmani lica uključujući i mezoterapiju (francuski kokteli), nehirurški radiotalasni lifting, mikrodermoabrazija, dermaroler i  terapija kiseonikom, tretmani tela - anticelulit i mršavljenje – kavitacija (ultrazvučno uklanjanje masnih ćelija) i lipolizu (uklanjanje masnih ćelija hemijskim putem), Alfa -Light Spa kapsula, trajna šminka očiju, kapaka i usana, frizerske usluge, Power plate! U salonu lepote Olivera B, lepota je lako dostižna, a atraktivan i negovan izgled garantovan!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio Olivera B.

Jevrejska 10, Novi Sad
021/451-866

Vaučer važi

do 30.7.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 14:00
  • Kontakt telefon salona: 021/451-866

Slične ponude