3800 din za trajnu šminku obrva ili usana ili kapaka sa prirodnim američkim biljnim bojama u studiju lepote Lady Luna! Popust 68%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Trajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva ili usana. Ova metoda pruža besprekoran i savršen svakodnevni make-up, ističe sve detalje i osobenosti lica, omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva i pruža osećaj konstantne lepote!

Trajnom šminkom možete oblikovati Vaše obrve po ličnoj želji i u skladu s Vašom bojom očiju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promeniti pod uticajem vode, vrućine ili u ostalim situacijama! Takođe, zahvaljujući tehnikama trajne šminke, iscrtavanjem linije se ispravlja asimetrija i postiže punoća usana, prirodni izgled ili se usne naglašavaju, zavisno od Vaših želja! Koriste se sterilne igle, same birate boju i ton, a oblik u dogovoru sa kozmetičarkom. Omogućite sebi osećaj sređenosti i potpune lepote baš svakoga dana!

U salonu lepote Lady Luna očekuje Vas ljubazno i stručno osoblje, kao i širok asortiman usluga vrhunskog kvaliteta! Salon se odlikuje vrhunski sređenim prostorom, Vašom novom oazom mira. U njemu će stručno osoblje s velikom stručnošću i pažnjom, pokloniti vreme vama i vašoj kosi i telu. U salon Lady Luna radi isključivo školovano osoblje tako da možete biti sigurni da se prepuštate u stručne i pouzdane ruke. Pristup je potpuno individualan, s obzirom da smo svi mi drugačiji i s drugačijim potrebama. Preciznim i školovanim pokretima napipaće izvore Vaših problema i Vama garantuju prijatniji  život nakon njihovih tretmana, koji su  maksimalno prijatni i delotvorni!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Lady Luna

Partizanske avijacije 25, lokal 19, Beograd
011/3178-079

Vaučer važi

do 21.6.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: radnom danom od 08:00 do 20:00, vikendom od 08:00 do 15:00
  • Kontakt telefon salona: 011/3178-079

Slične ponude