390 din za 30 min parcijalne relaks masaže za oba pola (leđa, vrat, ramena)+GRATIS UZ razbijanje bolnih tačaka na leđima u studiju LANAMI u Višegradksoj ulici!

750 DIN
Ponuda je istekla
Bogato iskustvo
Profesionalni maseri
Veliki asortiman usluga

350 din za 30 min relaks masaže leđa aromatičnim uljima za oba pola + GRATIS ultrazvučno razbijanje bolnih tačaka na leđima u studiju lepote LANAMI u Višegradskoj ulici!! Popust 65%!

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Ukoliko teško podnosite svakodnevne gužve i naporne radne dane i želite da bar na trenutak zaboravite sve probleme, dođite u "Lanami" i prepustite Vaše telo rukama profesionalnih masera sa bogatim radnim iskustvom!  U salonu lepote "Lanami" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju tretmani lica: klasični, biološki i miolift, zatim anticelulit tretmani tela, kao i izlivanje i nadogradnja noktiju! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon Lanami, Irena Stojanović PR

Višegradska 6, Beograd
063/73-42-739, 011/26-44-169

Vaučer važi

do 23.8.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Obavezno zakazivanje minimalno 7 dana ranije pre isteka roka iskoristivosti vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Masaža traje 30 minuta!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 10:00 do 20:00 i subotom od 10:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 063/73-42-739, 011/2644-169

Slične ponude