390 din za din za tretman mezoterapije bez igle + gratis ubacivanje hijalurona i pregled kože (čišćenje,enzimi,uz čišćenje,ubacivanje ampule,maska, krema) u Sl Duende Lux u Zemunu!

Kupi za 390 DIN
390 DIN 2000 DIN kupljeno 33 kupljeno Ponuda je istekla
81 %
390 din za din za tretman mezoterapije bez igle + gratis ubacivanje hijalurona i pregled kože (čišćenje,enzimi,uz čišćenje,ubacivanje ampule,maska, krema) u Sl Duende Lux u Zemunu!

U cenu je uključeno:

  • tretman mezoterapije bez igle (čišćenje,enzimi,uz čišćenje,ubacivanje ampule,maska, krema)
  • gratis ubacivanje hijalurona i pregled kože

Nekad je važilo pravilo da za lepotu morate da stisnete malo zube i da pretrpite po koju bolnu proceduru... a onda je medicina umešala prste u kozmetologiju i sad ne morate više ništa da trpite, nema bola, samo treba da znate šta želite da postigente a savremene kozmetičke metode za kratko vreme dovešće do rezultata.

Najnovija metoda podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea, aparatom kojim se postiže maksimalna infiltracija i apsorpcija preparata, kompleksnija nega kože, i tretman se dovodi do najvišeg stepena efikasnosti. Pažljivo odabrane kombinacije seruma, aktivnih fluida i vitaminskih koktela se sasvim prijatno bez igle dubinski aplikiju pod kožu. Tretman deluje na zatezanje kože, beljenje i hidrataciju kože, uklanjanje pigmentacije, eliminaciju podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju, drenirenje toksina.

 

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 15)

Vaučer važi

do 31.1.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman mezoterapije bez igle (čišćenje,enzimi,uz čišćenje,ubacivanje ampule,maska, krema) + gratis pregled kože
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt tel: 064/52-33-159
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Gde iskoristiti vaučer?

Salon za negu lica i tela Duendelux
Trg Branka Radičevića 4, Beograd
Beograd

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.