390 din za epilaciju pazuha IPL laserom u studiju lepote NIKA EL na Novom Beogradu!

2200 DIN
Ponuda je istekla

390 din za epilaciju pazuha IPL laserom u SL NIKA EL na Novom BEeogradu!

Epilacija ili trajno odstranjivanje dlačica sa IPL uređajem je potpuno bezbolan, potpuno bezbedan i daleko najbolji proces, koji obrazuje trajne rezultate. Epilacija sa IPL uređajem služi za generisanje trajnog uklanjanja dlaka.Tradicionalne metode uklanjanja dlaka sa brijanjem, depilacijom, depilacijom sa voskom, elektrolizom kao i termičkom obradom, sve su to efekti kratkog daha, jer samo privremeno uklanjaju dlake. Dlake se ne uklanjaju dovoljno efikasno da bi se postigao trajni efekat. Neki od njih efikasno uklanjaju folikule dlaka, ali je procedura komplikovana i zahteva izuzetnu peciznost. Kod tih operacija postoji povećan rizik od pojave ožiljaka.

Glavne prednosti uklanjanja dlaka sa IPL postupkom su da se ne oštećuje epiderm i predstavlja izuzetno zadovoljstvo kod pacijenata. Ćelije melanina i folikule apsorbuju energiju specifičnih talasnih dužina, što dovodi do zagrevanja folikula dlaka i selektivnog uništenja. Pri tom se tkiva u neposrednoj blizini ne oštećuju. Treba napomenuti da se prosečno u fazi rasta (anagen faza) nalazi od 70-90 odsto dlaka (istovremeno), u fazi regresije (katagena faza) 1 odsto, a u fazi odmora, tj. ispadanja (telogena faza) 10-30 odsto dlaka.

Tretman epilacijom pozitivno utiče i na samo kožno tkivo, stimuliše kolagen, koji je glavno vezivno tkivo u strukturi kože. Koža je posle tretmana mekša, glatkija i ima lepši ten.

Ovom metodom se uspešno tretiraju svi delovi tela osim područja oko očiju i to: nausnice, lice, vrat, pazuh, prepone, noge, grudi, leđa kako kod osoba ženskog tako i kod osoba muškog pola.

Na pojačanju maljavost utiču razni faktori kao što su npr. genetski faktor, starosna dob, vrednosti hormona (prvenstveno muških polnih hormona), sindrom policističnih jajnika (PCOS) ili upotreba nekih lekova.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 6)
Miloš Ljubazna vlasnica i prijatan salon. Sve je bilo u najboljem redu.
Danijela Ljubazna i stručna osoba koja radi u salonu SL Nika.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar za kulturni i društveni razvoj Lira

Jurija Gagarina 182/25, Beograd, Beograd
060 44 84 433

Vaučer važi

do 12.7.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i jedan tretman!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 060/4484433
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude