390 din za JAPANSKI PEDIKIR + GRATIS masaža stopala (sređivanje, nanošenje mineralne paste i pudera, piling, lakiranje) u studiju NAIL ROOM na Novom Beogradu!

1500 DIN
Ponuda je istekla

390 din za JAPANSKI PEDIKIR+GRATIS masaža stopala (sređivanje, nanošenje mineralne paste i pudera, piling, lakiranje) u studiju NAIL ROOM na Novom Beogradu!

Ocena ponude

5/5 (ocene: 36)
Ljiljana Pre svega, poštovanje dogovora i zakazanog termina. Devojka izuzetno ljubazna i stručna u radu manikira i pedikira. Mogu sa sigurnošću reći da mi nikad niko bolji pedikir nije uradio. Iako sam imala uplaćen samo estetski, devojka mi je odradila komletan medicinski zahtevan pedikir (a pritom nije tražila nikakvu doplatu) a pete su mi posle njenog pedikira bile kao pre 30 godina. Da malo to objasnim: plaćala sam svojevremeno pedikir i preko 1.500 dinara (znači ne računam tu samo salone u koje idem preko kupona i vaučera) ali nikad mi u životu pedikir nije bio bolje urađen. Sve pohvale!!! Nadam se da će ponovo biti kupona za taj salon, jedva čekam da ponovo odem!!!
Olivera SVE POHVALE!!!!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Radnja za manikir i pedikir Nailroom

Bul.Arsenija Čarnojevića 145, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 27.10.2017.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Telefon: 060/6388776
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude