390 din za spa marokanski masažni tretman leđa u trajanju od 30 min za oba pola (30 min relaks masaže ledja marokanskim "zlatom" za oba) u MK Beauty!

1200 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Kvalitetna usluga
Brzo zakazivanje
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

  • spa marokanski masažni tretman ledja u trajanju od 30 min za oba pola (30 min relaks masaže ledja marokanskim "zlatom" za oba)

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 48)
Jasmina Profesionalnost,ljubaznost.Izasla mi je zena u susret da mi odradi depilaciju i posle radnog vremena.Depilacija odradjena bas bas dobro
Marija Госпођа која ради, врло пријатна, услуга на нивоу

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

FKS MK Beauty

Spasenoviceva 3, Beograd
065/80-75-753

Vaučer važi

do 29.7.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa marokanski masažni tretman ledja u trajanju od 30 min za oba pola (30 min relaks masaže ledja marokanskim "zlatom" za oba)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/80-75-753
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  otkažite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude