390 din za sportsku masažu u trajanju od 30 min za oba pola protiv uplanog procesa i napetosti mišića, kod povreda, zglobova, ligamenata + gratis dijagnostika tela u SL La Prima na Bulevar-u!

1600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • sportska masaža u trajanju od 30 min za oba pola protiv uplanog procesa i napetosti mišića, kod povreda, zglobova, ligamenata 
  • gratis dijagnostika tela
Pojačane fizičke aktivnosti, bavljenje sportom, dugo sedenje na poslu ljudi su svakodnevno sa velikom količinom stresa koja ne stigne normalnim, aerobnim putem, da se eliminiše iz organizma. Bolovi u vratu i ramenima, nogama, šakama su često prvi znak nagomilanog stresa I umora. Nema osoba na ovom svetu koja barem jednom tokom života nije osetila bolove u vratu i ramenom pojasu.
 
Tegobe se mogu javiti u vidu zatezanja mišića, osećaja ukočenosti, neprijatnosti u mišićima pa sve do blokirajućeg bola, vrtoglavica i nagona na povraćanje. Bolovi u vratu i ramenima se mogu javiti i usled nepravilnog položaja tokom sna, ali najčešće nastaju kao posledica atrofije lumbalnog dela i mišićnog disbalansa. Do probadajućih bolova u predelu vrata i ramena dolazi zbog povišenog tonusa mišića. Spazam povećava I pojačane fizičke aktivnosti pojačavaju količinu mlečne kiseline u mišićima koja  stvara bol pri pokretu. Dolazi do smanjenja aktivnosti tog segmenta, slabljenja mišića i dodatnog gomilanja krajnjh produkata metabolizma mišića. Bol i ukočenost Vas čine samo napetijim i loše raspoloženima.
 
Uzrok bolova mogu biti povrede, stanjeni diskusi između pršljenova, burzitisi, tendinitisi, lajamska bolest ili strukturalne deformacije kičme, lordoze ili kifoze. Hroničan bol u vratu i ramenom pojasu, nogama je ponekad i posledica degenerativnih promena na pršljenovima vratne kičme, osteoartritis. Ipak najčešće je u pitanju gomilanje psihološkog i emotivnog stresa kao I velike fizičke aktivnosti koje se manifestuje napetošću mišića.
 
Bolovi i tegobe koje se javljaju u predelu vrata, ramena, nogu I rukama se ne rešavaju uzimanjem analgetika. Analgetici jesu rešenje u akutnim, bolnim  fazama, ali jedini način da se rešite hroničnog bola i napetosti mišića jeste kombinacija fizikalne terapije i kineziterapije tj. adekvatnog i doziranog programa vežbi. Terapeutsko-sportska masaža sa akopresurom (kineziterapija) u velikoj meri oslobadja bola a nakon nekoliko terapija u potpunosti ojačava - aktivira tonus mišića odn. otklanja patološko stanje I dovodi telo u balans.

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 92)
olja Super je odrađeno.
Radmila Poslovnost,ljubaznost.. ...sve preporuke za medicinski pedikir

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon La Prima

Bul.Kralja Aleksandra 160, Beograd
061/21-44-635; 064/404-84-86

Vaučer važi

do 10.7.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: sportsku masažu u trajanju od 30 min za oba pola protiv uplanog procesa i napetosti mišića, kod povreda, zglobova, ligamenata + gratis dijagnostiku tela
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 061/21-44-635; 064/404-84-86
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude