390 din za ŠVARCVALD TORTU ili ČOKOLADNU DOBOŠ TORTU u TORTI IVANJICA u TC STADION!

520 DIN
Ponuda je istekla
Ovo je savršena ponuda za svaki dan koji želite da ulepšate odličnim ukusima torte u  porodičnom domu u društvu porodice, bliskih prijatelja i dragih osoba! Ponuda uključuje Švarcvald ili Doboš tortu - na Vama je da izaberete onu koju više volite, a naravno, možete i obe za potpuni užitak! Za koju god da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti jer Vas očekuje poslastica od najboljih sastojaka savršenog ukusa, izgleda i mirisa! Iznenadite dragu osobu, obezbedite najbolju poslasticu za goste na Vašoj proslavi ili jednostavno počastite sebe ovim desertom - svaki trenutak je idealan za uživanje  u savršenom ukusu domaće torte!

Švarcvald

Mešavina slatke pavlake i šlag krema, sočnih korica sa kakaom natopljenih sokom od višnje, upotpunjena je finom notom osvežavajućih komada kuvane višnje.

Sastojci: jaja, kakao, višnje, slatka pavlaka, crna čokolada, šlag krem

Doboš

Mnoštvo penastih korica filovanih čokoladnim kremom upotpunjuje glazura od čokolade.

Sastojci: jaja, slatka pavlaka, crna čokolada, aroma vanile

Torta Ivanjica postoji od 2006. godine, a osnovana je sa idejom da tradicionalne (prirodne, domaće) poslastice na najprefinjeniji način približi trpezama savremenih potrošača.Misleći u duhu Vaših želja uspeli smo da nizom organizovanih degustacija i promocija napravimo onaj izbor, ukus, kvalitet i izgled slatkiša koji će Vas bar na trenutak odvesti tamo gde su snovi i želje jedno. Sagradili smo ambiciozan tim koji svoj trud, ideju i energiju neposredno ulaže u svaki naš proizvod, i tako došli do toga da umeće naših i Vaših baka pretvorimo u savršenu tehnologiju stvaranja slatkih čarolija. Uzvratili ste nam poverenjem koje je nam je dalo dodatni podsticaj da razvijemo mrežu distribucije i prodaje kako bi uvek bili dostupni svim našim potrošačima.Torta Ivanjica sada ima preko dvadeset zaposlenih koji se svakim danom iznova brinu da umetnost održavanja proizvodnog asortimana, koji oduhvata sve od sitnih domaćih kolača do glamuroznih svadbenih torti, odiše harizmom male čokoladne radionice.

 
http://www.torta.rs
 

Pitanja

Ivana
6.2.2016. 10:29
Imam problem u vezi sa koriscenjem kredita. Kada kliknem da kupim ovu tortu, dobijam ponudu da iskoristim kredit povlacenjem trake, a trake nigde nema. Hvala.
Kupoman
Ivana, molimo Vas da našem sajtu pristupite u nekom drugom pretraživaču ukoliko imate problem sa prikazivanjem trakice ili nas pozovite na 060/6999-404. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stand P1 Torta Ivanjica,TC Stadion

Zaplanjska 32, Beograd
011/770-33-66 i 065/265-04-10

Vaučer važi

do 29.2.2016.

Napomene

  • Obavezno poručivanje najmanje 3 dana unapred!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Naručivanje je svakog dana od 10-22h na brojeve telefona 011/770-33-66 i 065/265-04-10
  • Radno vreme: svakog dana od 10:00-22:00
  • Vaučeri se mogu sabirati:

Švarcvald torta:

a. Mini 0.65 kg 1 kupon
b. Mala 1.25 k 2 kupona
c. Srednja 2.5 kg 4 kupona
d. Velika 3.85 kg 6 kupona

Doboš  torta:

a. Mini 0,6 kg 1 kupon
b. Mala 1,2 kg 2 kupona
c. Srednja 2.45 kg 4 kupona
d. Velika 3.575 6 kupona

  • Radno vreme: od ponedeljka do nedelje od 10-22h

Slične ponude