390 din za tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom u trajnju od 30 min (tonik, uz špatula, maska, krema) u SL GM Beauty na Banovom Brdu!

1500 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija oprema
Brzo zakazivanje
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

  •  tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom  (tonik, uz špatula,maska, krema)

Kad vam poleđine kozmetičkih preparata nude kule i gradove, dvocifrene godine u minusu i ostale šarene laže, izgubite volju da bilo šta radite na svom licu. Jer vi savršeno dobro nosite i volite svoje godine i ne tražite nikome da vas njih liši. Želite samo kvalitetnu negu kakvu vaše godine i zaslužuju. I u pravu ste!

Savršeno lice samo Vaše!

Ultrazvučno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica.

Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice oćišćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore, a posle toga se stavlja srebrna voda kao izuzetan dezinficijens i koja koži daje baršunast izgled. Na kraju tretmana se stavlja krema po tipu kože.

Tretman traje oko 45 minuta i veoma je prijatan.

Glavne prednosti ovog tretmana su detaljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava se cirkulacija i oksigenizacija, koža se obnavlja i podmlađuje. Tretmani su takođe popularni jer uglavnom ne ostavljaju nikakvo crvenilo, a ako ga i ima malo vrlo brzo nestaje i može se nakon tremana nastaviti normalno sa dnevnim aktiu

Preporučuje se jednom mesečno odlazak kod kozmetičara na ultrazvučno čišćenje lica, a po želji i potrebi klijenata se mogu raditi i češće.

Kontraindikacije: trudnoća, maligna oboljenja, izuzetno kuperozna koža, aktivne akne, povrede i upalni procesi na licu, mentalne bolesti, epilepsija.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 15)
Gordana Ljubaznost, i stručnost. Hvala devojkama
Slavica Sve je super..

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS GM Beauty Studio

Djordja Ognjanovića 12, Beograd
069/16-29-990

Vaučer važi

do 31.10.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom (tonik, uz špatula,maska, krema)
  • Obavezno je zakazivanje jedan dan unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u salon!
  • Po dobijanju vaučera, odmah se javiti salonu na 069/16-29-990 radi zakazivanja termina!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 069/1639990
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude