390 din za tretman čišćenja lica UZ ŠPATULOM (čišćenje, Uz špatula, hijaluron, masaža, krema) u novootvorenom LUX studiju BEAUTY QUEEN M&M na VRAČARU!

800 DIN
Ponuda je istekla

390 din za tretman čišćenja lica UZ ŠPATULOM (čišćenje,Uz špatula,hijaluron,masaža,krema)u novootvorenom LUX studiju BEAUTY QUEEN M&M na VRAČARU!

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica najučinkovitiji je način čišćenja i rehidratacije kože. Može se raditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože (akne, ožiljci, bore, slab tonus, fleke.)
Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom- aparat koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože. U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica. Osim pilinga, ovaj tretman utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i ujednačavanje tena. Ovim tretmanom moze se vrsiti i penetracija koncentrovanog hijalurona, kao i svih drugih ampula i krema prema tipu koze.
Posle tretmana koža je očišćena, rehidrirana i blistava. Tretman nema nikakvih ograničenja-apsolutno je bezbedan, bezbolan i bez ikakvih neželjenih tragova. Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvodjenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, da se nakon toga možete vratiti svakodnevnim obavezama .
Tretman se takođe preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum) ,pre i posle boravka na moru ili planini, jer ozon koji se stvara u toku tretmana eliminiše slobodne radikale koji se pod dejstvom sunca oslobadjaju u koži i vezivu i na taj način sprečava fotostarenje.
Ovaj tretmana osim što čiste kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mladje.
Preporucuje se serija od 5 tretmana na nedelju dana,zatim održavanje jednom mesecno.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty queen M&M

Sinđelićeva 25/6, Beograd
066/91-92-920

Vaučer važi

do 23.5.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum 7 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon (1 dan ranije) i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Ponuda važi samo za žene!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt: 066/91-92-920
  • Radno vreme: ponedeljak - petak:11:00h-19:00h

Slične ponude