390 din za tretman voćnim kiselinama + gratis pregled kože (skidanje šminke penom, voćne kiseline, neutralizator, sterilna ampula, krema) u SL Duende Lux!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tretman voćnim kiselinama (skidanje šminke penom,voćne kiseline,neutralizator,sterilna ampula, krema)
  • gratis pregled kože

Novca i ženske lepote...nikad dosta. To dvoje obično stoje na različitim stranama, naročito u vremenu kojem mi živimo danas. Jer lako je bilo našim bakama... umiju se ledenom vodom sa izvora i odmah uštede za rumenilo. Nama danas treba puno više da svojim obraziva vratimo makar rumeni, ako ne i svežiji izgled, nakon toliko sati ispred monitora i sivih ispijenih faca.

Voćne kiseline (Alpha -hidroxy-acidis , AHA) ubrajaju se medju najstarije kozmetičke sirovine koje se ljudi koristili za negovanje esteskog izgleda kože. Postoje zapisi da se egipatska carica Kleopatra kupala u kozijem mleku (mlečna kiselina) da bi sačuvala svežinu kože, a da su, za vreme vladavine Luja XV dame umivale lice starim vinom (vinska kiselina) i da su koristile talog stvoren na dnu vinskih bačvi za masiranje kože.

1992 godine lansiran je prvi proizvod sa niskim procentom voćnih kiselina. U sastav preparata koje mi koristimo u nasem salonu ulazi u 5 vrsta voćnih kiselina, a to su: glikona, mlecna, vinska, jabucna i limunska kiselina.

TRETMANI VOCNIM KISELINAMA PREPORUCUJU SE: suvoj, gruboj i dehidriranoj koži, aknoznoj koži, seboroičnoj koži, senilno atrofičnoj koži, koži ostećenoj sunčevim zračenjem, staračka hiperpigmentacija, ožiljci od akni.

NE PREPORUCUJU SE : osobama sa osetljivom, iritiranom kožom (npr. nakon dugotrajnog izlaganja sunčevim zracima) upaljenom kožom od akni, herpes simplex infekcijom, rozaceom, sve vrste kožnih alergija (koje su u toku) i u trudnoći. Period godine kada su indikovani tretmani vocnim kiselinama je od oktobra do aprila, kada je index UV zračenja najmanji i u opadanju. Tokom tog perioda preporucljivo je obaviti maksimalno dve intenzivne ture voćnim kiselinama. Jedna tura sadrzi 6-10 tretmana u zavisnosti od tipa kože. Kod mladjih koža bez vidljivih problema, mogu se uraditi na jesen i u proleće kure od 1-2 tretmana voćnim kiselinama radi osveženja i prosvetljavanja kože.

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 17)
violeta Kozmeticarka Jelena je profesionalna i tretman je bio veoma prijatan i delotvoran. Za svaku preporuku
Vera ljubaznost, profesionalnost, kvalitet za svaku preporuku

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon za negu lica i tela Duendelux

Trg Branka Radičevića 4, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 31.1.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman voćnim kiselinama (skidanje šminke penom, voćne kiseline, neutralizator, sterilna ampula, krema) + gratis pregled kože
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt tel: 064/5233159
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude