3900 din za radiotalasno otklanjanje kondiloma (do 10) sa pregledom specijaliste ginekologa za žene ili urologa za muškarce u Poliklinici Gracia Medika u centru Beograda!

9000 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

3900 din za radiotalasno otklanjanje kondiloma (do 10) sa pregledom specijaliste ginekologa za žene ili urologa za muškarce u novootvorenoj lux Poliklinici GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 784)
Jelena Ljubazno osoblje, usluga na nivou
Jelena Ljubazan pristup,predivna doktorka ,čista i uredna ordinacija,sve daje neki mir . Sve pohvale.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 10.12.2020.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je ponetio odštampan vaučer sa sobom i dostaviti ga poliklinici!
  • Odmah po dobijanju vaučera pozvati polikliniku na 011/3285-140, 060/4414-350 i zakazati termin pregleda!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Vaučer važi za otklanjanje do 10 kondiloma!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka 7.30 - 20.30h, subotom, 8.30 - 15h
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350

Slične ponude