3990 din za dva noćenja sa doručkom za dvoje (gibanica sa sirom, mekike sa džemom i dobro poznati rtanjski čaj) u pansionu "Radgost" na Rtnju!

Kupi za 3990 DIN
3990 DIN 9100 DIN kupljeno 23 kupljeno Ponuda je istekla
56 %
3990 din za dva noćenja sa doručkom za dvoje (gibanica sa sirom, mekike sa džemom i dobro poznati rtanjski čaj) u pansionu "Radgost" na Rtnju!

U cenu je uključeno:

  • dva noćenja sa doručkom za dvoje(gibanica sa sirom, mekike sa džemom i dobro poznati rtanjski čaj)

Na 200 kilometara od Beograda, u jugoistočnoj Srbiji, nadomak Boljevca,  nalazi se planina Rtanj sa najvišim vrhom Šiljak (1565m). Poznat je po prirodnim lepotama i bogatom biodiverzitetu. Na njegovim obroncima rastu brojne lekovite biljke. Najpoznatiji je Rtanjski čaj (saturea montana) koji ćete imati prilike da probate kod nas. Rtanj privlači planinare, ljubitelje ekstremnih sportova, sve one koji vole mir i netaknutu prirodu. Sve više je naučnih istraživanja vezano za ovu, za mnoge mističnu planinu. Tako  je tim poznatih naučnika otkrio energetsko polje u samom podnožju , gde je merenjem utvrđeno pojačano delovanje pozitivne magnetne energije. Energetsko nalazište „VRELO“ je uređeno i sve više  je onih koji ga posećuju iz zdravstvenih razloga, ali i onih koji žele samo relaksaciju i „čišćenje“ svog organizma.

Pansion RADGOST je u mirnom delu naselja, udaljen od glavnog puta 250m. Okružen šumom, uz malo jezerce, pravo je mesto za odmor i opuštanje. Raspolaže sa 8 komfornih soba, od koji su neke apartmanskog tipa, pogodne za boravak porodica sa decom. Prijatna atmosfera, domaća kuhinja, učiniće da se osećate kao kod bake na selu. Posetite nas i budite naš Radgost!

Vaučer važi

do 25.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: dva noćenja sa doručkom za dvoje (gibanica sa sirom, mekike sa džemom i dobro poznati rtanjski čaj)
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon:064/5507054, 0658511193
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite pansion i pomerite rezervisani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Gde iskoristiti vaučer?

Radgost
Rtanj bb
Beograd

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

5.11.2018 10:24:29

Jasna:

Poštovani, da li primate pse?

5.11.2018 11:58:52

kupoman.rskupoman:

Jasna, potrebno je da kontaktirate pansion kako biste se detaljnije informisali. :)