3990 din za noćenje sa doručkom za dve osobe + piće dobrodošlice u Vili Čot u Novom Sadu!

6500 DIN
Ponuda je istekla

3990 din  za noćenje sa doručkom  za dve osobe + piće dobrodošlice u Vili Čot u Novom Sadu!

Za ugodan boravak u Novom Sadu poslovan, porodičan ili turistički, Vila Čot je pravi izbor za Vas. U prijatnom i komfornom prostoru u mirnom delu grada moći ćete da se odmorite i da uživate. Uslugama koje nudimo i smeštaju po hotelskim standardima a mnogo pristupačnijim cenama, pogodni smo kako za kraći tako i za duži boravak. Kapacitetom od 13 smeštajnih jedinica možemo Vam ponuditi dvokrevetne sobe ( singl i francuski ležaj ) , trokrevetne sobe i trokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem. Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, mini bar, led televizor sa kablovskom televizijom, klima uređaj i besplatan wi-fi. Postoje prizemne sobe koje su pogodne za osobe sa otežanim kretanjem. Za goste je obezbeđen besplatan parking sa video nadzorom ispred objekta. U prizemlju se nalazi lobi bar gde možete predahnuti uz opuštajuću muziku i piće, kao i sala za doručak.

Nalazimo se u Novom Sadu, ulica Crveni Čot 6. Od samog centra grada udaljeni smo 4 km. Iz pravca autoputa Beograd – Novi Sad smo na isključenju NOVI SAD CENTAR kao i iz pravca Subotice na 2,8 km od isključenja. Od autobuske stanice udaljeni smo 3,8 km odakle saobraća gradska linija br.1 Autobuske linije na stotinak metara od Vile saobraćaju do samog centra grada i to linije br.1 i 5. Udaljeni smo 300 metara od Sportskog centra Slana bara koji poseduje zatvoreni bazen sa velikom terasom za sunčanje u letnjem periodu, kao i menjačnica, apoteka, frizerski salon, optika i drugo.

http://www.vilacot.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Smeštaj Čot doo

Crveni Čot 6, Novi Sad, Novi Sad
021 419 908

Vaučer važi

do 30.5.2017.

Napomene

  • Obavezna rezervacija termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Vilu Čot i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučer važi za 2 osobe!
  • Chek in posle 14h, Chek out u 12h narednog dana!
  • Vaucer se ne moze koristiti u periodu od 13.05-19.05
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon:  021 419 908

Slične ponude