3990 din za test intolerancije na Mora novom aparatu na 235 namirnica + individualni program ishrane u Poliklinici Oculus!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • test intolerancije na Mora novom aparatu na 235 namirnica  +  individualni program ishrane u Poliklinici Oculus!

Test intolerancije sa programom ishrane se sastoji od dva pregleda, testa intolerancije i pregleda lekara koji će propisati mesečni program ishrane. Test je brz, bezbolan, neinvazivan i precizan dijagnostički metod identifikacije vrste namirnica ili sastojaka hrane i pića, drugih supstanci i kontaktnih ili respiratornih alergena koje mogu biti uzrok mnogih hroničnih stanja i zdravstvenih tegoba.
Intolerancija, preosetljivost ili nepodnošenje određenih sastojaka nije alergija na neki sastojak. Za razliku od alergije, intolerancija nije trenutan proces, dešava se tiho, ne uključuje produkciju IgE, slabijeg je intenziteta, teže je uočljiva i ne ugrožava život. Međutim, kako remeti prirodno, ciklično funkcionisanje procesa na ćelijskom nivou i ima kumulativni karakter, izaziva poremećaje čitavog organizma koji postaju hronični.

Rezultat testa intolerancije je indikator ravnoteže ili disbalansa Vašeg organizma i sredstvo koje Vama i Vašem izabranom lekaru mogu da pomognu u borbi protiv gojaznosti, otklanjanju mnogih gastrointestinalnih, dermatoloških, respiratornih, neuroloških, psiholoških i drugih problema.

Nakon identifikacije hrane ili bilo kojih drugih supstanci koje Vašem organizmu smetaju potrebno je kontrolisano ih eliminisati i sukcesivno uvoditi kako bi se odredila mera uticaja ili potpuno odsustvo njihove tolerancije u Vašem organizmu.

Preporučujemo konsultacije sa lekarom, dijetetičarom kako bi dobio personalizovani program ishrane.

 

http://www.poliklinikaoculus.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 22)
Ana Profesionalnost zaposlenih.
Svetlana Ljubazno i stručno osobkje

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Oculus Bgd

Skender Begova 1, Beograd

Vaučer važi

do 31.8.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:test intolerancije na Mora novom aparatu na 235 namirnica  +  individualni program ishrane u Poliklinici Oculus!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Kontakt telefon: 011/3231999, 063/1090510
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite polikliniku ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude