400 din za BoostMen dodatak ishrani za muškarce!

525 DIN
Ponuda je istekla

BoostMen preparat je namenjen osobama koje žele na prirodan način da pojačaju svoj energetski potencijal, osnaže telo, eliminišu stres i uspostave hormonalni balans. Najveći izazov današnjice je sačuvati, kako potentnost reproduktivnih organa, tako i celog organizma. Ovaj proizvod se smatra prirodnim suplementom, dodatkom ishrani jer obezbedjuje gotovo sve minerale i materije neophodne za normalno funkcionisanje organizma. BoostMen podiže opštu otpornost na bolesti i podstiče fizičko i mentalno zdravlje, bez kontraindikacija. BoostMen sadrži biljke koje na potpuno prirodan način regulišu nivoe hormona: ekstrakt ploda babinog zuba, ekstrakt korena špargle i ekstrakt korena make.

Aktivne materije Babinog zuba utiču na lečenje hipertrofije prostate, snižavaju nivo lipida, stimulišu srčani, krvni i nervni sistem. Tribusaponin iz biljke sprečava zgrušavanje krvi i sprečava razvoj ateroskleroze. Dokazano je da učestvuje u snižavanju nivoa holesterola u krvi. Biljka ima jako antibakterijsko dejstvo.

Unos špargli smanjuje holesterol, poboljšava zdravlje srca, snižava krvni pritisak, ima diuretično svojstvo-izlučuje vodu iz tela i olakšava rad bubrega, a budući da je bogata kalcijumom čuva i zdravlje kostiju. Folna kiselina iz špargli pomaže telu da se zaštiti od raka pluća, debelog creva i uterusa. U biljci se nalazi i jak antioksidans glutatin koji štiti organizam od slobodnih radikala. Od davnina se smatra da imaju jako afrodizijačko dejstvo, zbog velikog sadržaja vitamina E, poznatijeg kao “vitamin plodnosti”.

Kako maka deluje na organizam?

  • Oslobađa organizam od stresa, hroničnog umora, umanjuje depresiju, podiže nivo energije, povećava izdržljivost organizma
  • Usporava proces starenja kože, podstiče zarastanje rana, regeneriše oštećenu kožu, vraća joj sjaj i elastičnost
  • Usporava proces nastajanja osteoporoze i smanjuje njene simptome.
  • Uspostavlja hormonsku ravnotežu, reguliše funkciju polnih žlezda, a i drugih žlezda sa unutrašnjim lučenjem
  • Reguliše i povećava plodnost kod oba pola, kod muškaraca povećava broj pokretnih spermatozoida
  • Povoljno utiče na proces regulacije hormonalnog disbalansa u periodu menopauze i andropauze

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

VIVO PLUSS INTERNATIONAL

Partizanske avijacije 73b, Beograd
011/450-9275

Vaučer važi

do 15.3.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: BoostMen dodatak ishrani za muškarce!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon kupovine vaučera kontaktirati firmu na 011/450-9275
  • Proizvod se šalje brzom poštom o trošku kupca ili se može preuzeti lično u Beogradu, na adresi Partizanske avijacije 73b
  • Nakon krajnje označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude