400 din za "Event management- kurs planiranja događaja" (Predavač: Ivana Jocić Veselić) u Centru za psihološku edukaciju Psihonega!

800 DIN
Ponuda je istekla

Event planning ili event management je proces planiranja dogadjaja kao što su poslovni sastanci i ručkovi, proslave firmi, seminari, takmičenja, kongresi, revije, koncerti, predavanja, aukcije, izložbe..ali i privatnog tipa u vidu venčanja, proslave rodjendana, matura, godišnjica… Saznajte kako treba organizovati uspešan dogadjaj i kako da vaš dogadjaj ostane u sećanju posetilaca kao jedinstven i kreativan. Naučite da prepoznate sve bitne stavke i detalje od organizovanje satice do dekora, ozvučenja, budžeta... Zavirite u sveže trendove organizovanja dogadjaja u svetu, budite drugačiji u okruženju! Ovo je izuzetno tražena oblast 21. veka gde kreativnost i dinamika dosežu svoj maksimum.

BIOGRAFIJA
Ivana Jocić Veselić je profesor engleskog jezika i književnosti, trenutno na poslovnima projekata i prevođenja u Gradskoj opštini Palilula. Diplomirala je 1997. i odmah počela sa radom kao predavač stranog jezika za sve uzraste i nivoe znanja na Narodnom univerzitetu u Nišu, fokusirajući se na poslovni engleski jezik sa komunikacijom. 1999. je inicirala i pokrenula Debatni tečaj kao poslednji u nizu i najviši nivo gde se engleski učio kroz komunikaciju, književnost, istoriju i umetnost i objavila knjigu ‘’Portrait of English Culture’’ za taj kurs. Od 1988. do 2001. je radila na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu kao saradnik prevodilac u nastavi za strane studente. Od 2001. do dana zaposlena je u Upravi grada Niša, prvo Opštini Niš, Opštini Medijana, sada u Opštini Palilula na poslovima odnosa s javnošću, prevodjenja, organizovanja dogadjaja, medjunarodne saranje i poslovnog protokola. Na ovim pozicijama bila je koordinator mnogih javnih skupova i konferencija, kao i diplomatskih sastanaka.
Vremenom se fokusira sa na unapredjenju soft skills veština, tako da 2015. je pokrenula kurs Unapredjenje poslovnih veština kroz komunikacijske veštine – javni nastup, odnosi s medijima, poslovnu komunikaciju i bonton i kreiranje dogadjaja. U okviru ovog treninga imala je više prezentacija kroz medije, kao i rad sa studentima u Nišu i predavanje u Beogradu za medicinske radnike i lekare, polinklinika Antamedica, a u  Nišu je saradnik Agencije Psihonega gde ima redovne treninge.  Predavač je takodje i na Univerzitetu Metropolitan za sferu soft skills u okviru UNDP programa prekvalifikacije.

Nakon treninga dobijaju se potvrde

http://www.psihonega.in.rs/index.php

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar Psihonega

Majora Tepića 8, Niš
069/46-81-292

Vaučer važi

do 30.6.2018.

Napomene

  • Termin: 30. jun u 10h
  • Rezervacija mesta na broj 069 46 81 292
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i za jedno predavanje.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Vaučer poneti prilikom dolaska na predavanje.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude