4400 din za pet tretmana mezoterapije bez igle za telo po regiji za celulit i smanjenje obima struka (unos sondom mezoteraspijskih koktela-L-karnitin, zeleni čaj, kofein, lifting)-SL ASM-Vračar!

10000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  pet tretmana mezoterapije bez igle za telo po regiji za celulit i smanjenje obima struka (unos sondom mezoteraspijskih koktela-L-karnitin,zeleni čaj,kofein,lifting)

Savremeni način života ne ostavlja vremena za negu lica na adekvatan način. Popularne metode za brzim efektom kao što je mezoterapija sa iglom mogu biti neprijatne i ostaviti na licu otoke. Savremena mezoterapija bez igle je potpuno bezbedan tretman koji će pružiti brzi efekat podmlađenog lica bez bola i neprijatnosti. Putem visokofrekventne struje mogu se ubaciti aktivne supstance do donjeg sloja derma što je i cilj i na taj način potpuno bezbedno postižemo efekat podmlađenog izgleda kože. Ovim tretmanom moguće je tretirati bore, hiperpigmentacije, fleke, nahraniti kožu vitaminima ili uraditi lifting. Supstance koje se koriste su hijaluron, vitamoin C i lifting serumi.

Ocena ponude

4/5 (ocene: 9)
Nevenka Usluga je besprekorna. Salon uredan, prijatan. Za svaku preporuku!
Предраг Николић, Ljubazni i lep prostor

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SL ASM

Celjska 7, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 25.6.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  Pet tretmana mezoterapije bez igle za telo po regiji za celulit i smanjenje obima struka (unos sondom mezoteraspijskih koktela-L-karnitin,zeleni čaj,kofein,lifting)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje unapred na telefon 065/4619557!
  • Obavezno poneti sa sobom odštampan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inaće će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude