3000 din za 90 minuta terapije plutanjem u FLOAT THERAPY RESET u Novom Sadu!

3500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 90 minuta terapije plutanjem 

Terapija plutanjem se odvija  u float spa kapsuli u hiperkoncentrovanom rastvoru MgSO4 reprodukujući efekte mrtvog mora u urbanim u uslovima.

Pozitivni efekti MgSO4 i mrtvog mora na organizam su dobro poznati, ali se malo zna o preventivnim uticajima plutanja koje nas oslobadja od sile gravitacije, najpotentnijeg faktora spoljašnje sredine ne samo na bolest koštano-mišićnog sistema, već i na razvoj mnogih bolesti čak i na ćelijskom nivou.

Float spa terapija nas ne oslobadja samo sile gravitacije već i svih ostalih faktora: svetlosti, zvuka, ljudskog faktora.             

Uticaj na zdravlje
 
Na dugotrajnom nivou, to pozitivno utiče na neuroplastičnost i sinhronizovanje funkcija leve o desne hemisfere kao i evolutivno različitih moždanih struktura.Na taj način se smanjuje nivo hormona stresa, kao i jačina imunoloških i endokrinoloških oboljenja.S druge strane, povećavaju se hormoni zadovoljstva i njihov uticaj na emocionalni balans, a blokiraju transmisije hroničnog bola.Ovo stanje povećava i koncentraciju, samopouzdanje, kordinaciju, ubrzava proces učenja.
 
Epsom so( MgSO4 )
 
Veoma je popularna u čišćenju kože i pora, ujedno opušta telo i oslobadja od stresa.
Istraživanja potvrdjuju da epsom so povoljno utiče na naše raspoloženje i povećava nivo energije, pozitivno utiče na san.Ubrzava zarastanje rana, otkanja migrenu, leči bolesti disajnih puteva, podstiče cirkulaciju, opušta mišiće, podstiče rast kose i noktiju.Naučno je dokazano da 1h plutanja menja čak 4h kvalitetnog sna.
 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Float therapy Reset

Jovana Subotića 17, Novi Sad
065/907-6934

Vaučer važi

do 20.12.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 90 min terapije plutanjem!
  • Obavezno je zakazivanje!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Telefon za informacije: 065 907 6934

Slične ponude