450 din za CoriandrumPLUS (30 tableta) dodatak ishrani koji poboljšava opšte stanje organizma!

584 DIN
Ponuda je istekla

CoriandrumPLUS tablete su formulisane na bazi ekstrakta lista korijandera (peršuna), a namenjene su kompletnoj “rehabilitaciji” organizma. Ova biljka deluje kao prirodno antibakterijsko i antivirusno sredstvo, zahvaljujući sastojku gentamicinu za koji se zna da je duplo jači od najefikasnijeg antibiotika. Korijander stimuliše funkciju pankreasa i izlučivanje insulina, pa ga mogu koristiti i dijabetičari.

Pomaže pravilan rad endokrinog sistema, reguliše nivo holesterola u krvi i sprečava njihovo taloženje u venama i arterijama. Samim tim preventivno deluje kod ateroskleroze i njenih komplikacija. Podstiče eliminaciju viška tečnosti iz organizma, pa se koristi kod reumatskih i bubrežnih tegoba. Deluje antiupalno i može ublažiti bol u mišićima.

CoriandrumPLUS na bazi ekstrakta lista korijandera, nalazi se na prvom mestu liste prirodnih preparata za detoksikaciju. S obzirom da korijander biljka eliminiše većinu teških metala iz organizma, a naročito živu, olovo i aluminijum, kojinarušavaju optimalnu funkciju imunološkog sistema, prednost ovog biljnog preparata je u tome da čisti svaki deo tela.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

VIVO PLUSS INTERNATIONAL

Partizanske avijacije 73b, Beograd
011/450-9275

Vaučer važi

do 15.3.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: CoriandrumPLUS (30 tableta) dodatak ishrani koji poboljšava opšte stanje organizma!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon kupovine vaučera kontaktirati firmu na 011/450-9275
  • Proizvod se šalje brzom poštom o trošku kupca ili se može preuzeti lično u Beogradu, na adresi Partizanske avijacije 73b
  • Nakon krajnje označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude