4500 din za Hijaluron tretman-kolagen indukciom-biostimulativni postupak koji rezultuje podmlađivanjem kože-sertifikovanim dermapen aparatom-Oculus!

10000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Hijaluron tretman-kolagen indukciom-biostimulativni postupak koji rezultuje podmlađivanjem kože-sertifikovanim dermapen aparatom

KOLAGEN INDUKCIONA TERAPIJA je biostimulativni postupak koji rezultuje podmlađivanjem kože. Sertifikovanim dermapen aparatom se vrši strogo kontrolisana mikroperforacija kože sterilnim hiruškim iglicama za jednokratnu upotrebu. Dubina prodora mikroiglica kao i brzina uboda se prilagođavaju regiji koja se tretira kao i tipu kože. Programirani ubodi stimulišu proliferaciju kolagena i elastina i otvaraju fine kanale kroz koje unosimo sterilne koktele sa aktivnim supstancama u cilju rešavanja konkretnih problema kože, biorevitalizacije i antiejžinga. Potpuni rezultat pojedinačnog tretmana (pre-posle) vidljiv je 3-4 nedelje kasnije, a zavisno od početnog stanja i ciljeva, tretman treba ponoviti na oko 2 do 4  nedelje.

Prednost ovog tretmana je što je potpuno prirodan, može se izvoditi nezavisno od godišnjeg doba i ne stvara sliku predimenzioniranosti.

Microneedle-ing tretmanom mogu se rešavati ožiljci od akni i operacije, ublažavati bore lica, vrata i dekoltea, vršiti biorevitalizacija i zatezanje kože.

Nakon tretmana, kao uobičajena reakcija, može se javiti crvenilo u različitom stepenu i koža može biti osetljivija na dodira, da bi se nakon a stanje se u svakom slučaju normalizuje do 24 sata posle tretmana.

Mere opreza: Preporučuje se maksimalno izbegavanja Sunca i solarijuma nakon tretmana, kupanje u bazenu, kao i primena agresivnih kozmetičkih preparata ili tretmana.

Proverite zbog čega ovo postaje najpopularniji tretman lica širom sveta!

 

http://www.poliklinikaoculus.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 22)
Ana Profesionalnost zaposlenih.
Svetlana Ljubazno i stručno osobkje

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Oculus Bgd

Skender Begova 1, Beograd

Vaučer važi

do 31.8.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Hijaluron tretman-kolagen indukciom-biostimulativni postupak koji rezultuje podmlađivanjem kože-sertifikovanim dermapen aparatom!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Kontakt telefon: 011/3231999, 063/1090510
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite polikliniku ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude