2490 din za ruski volumen trepavica u salonu lepote SPRINGTIME!

3000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ruski volumen trepavica (nadogradnja trepavica prirodnom dlakom)

Zahvaljući najnovijim metodama današnjice za savršen pogled više prepreka nema. Savršen volumen i idealna gustina vašim očima daju poseban izgled uz posebno birane dlake od nerca. One su savršeno lagane i lepršave, tako da ne odaju utisak veštačkih i plastičnih trepavica. Bazira se na nadogradnji svake prirodne dlake uz dodatak dlake od nerca. Zahvaljujući pažljivo odabranim i fino nežnim dlakama, ruski volumen trepavica možete sami birati po vašoj želji ili želji klijenta. Na jednu prirodnu dlaku možete dodati nekoliko dlaka od nerca. Uz ovu saršeno idealnu metodu, svako oko može izgledati prelepo.

Ruski volumen dozvoljava pravljenje od 2 do 6 dlake od nerca koje možete zalepiti na jednu prirodnu dlaku. Tako da osobe koje imaju previše retke svoje prirodne dlake više ne moraju da brinu, jer uz metodu ruski volumen, mogu da postignu gustinu trepavica koju žele. Sam tretman traje oko 2, 2 i po sata u zavisnosti od gustine samih dlaka koje se nalaze na rubu oka, kao i od gustine koju želimo da postignemo. Dok same trepavice na očima posle tretmana mogu da stoje minimum mesec dana. Takođe mnogo zavisi i od klijenta koliko će se pridržavati upustva o negi posle tretmana koje dobija od stučnog lica koji je radio metodu ruski volumen.

Ruski volumen ili 6D je potpuno ista tehnika, ali u odnosu na predhodne tehnike, znatno je napredovala jer dozvoljava pravljenje nekoliko dlaka na jednu prirodnu. Sam princip nege dlaka je vrlo jednostavan, jer sve sto se očekuje od klijenta jeste da ih barem jednom u toku dana rasčešlja sa češljićem za trepavice, kao i da samo oko ne čisti sa sredstvima (tonik, mleko za lice) koji u sebi sadrže masti i ulja. Masti i ulja razgradjuju lepak i time možemo oštetiti nadograđene dlake.

Nadogradnja svilenih trepavica 1na1 je debljina dlake 0.20 mm i dobije se efekat veštačkih trepavica a takav je i osećaj na očima a kod Ruskog volumena se dobije efekat prirodnih trepavica jer je debljina dlake kao i naša prirodna 0.07mm i na očima se ne osete.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SPRINGTIME

Radoja Dakića 47, lokal 7a, Niš
061/248-1173

Vaučer važi

do 25.1.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Ruski volumen trepavica u salonu Springtime!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Tretman je neophodno zakazati ranije!
  • Kontakt telefon: 061/248-11-73
  • Vaučer doneti prilikom dolaska na tretman!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude