9450 din za noćenje sa doručkom za dvoje odraslih u standardnoj 1/2 sobi + dvoje dece u Berlinu u jednom od ponuđenih A&O hotela!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Noćenje sa doručkom u standardnoj 1/2 sobi
17600 DIN
Dva noćenje sa doručkom u standardnoj 1/2 sobi
35100 DIN
Tri noćenje sa doručkom u standardnoj 1/2 sobi
52600 DIN

U cenu je uključeno,zavisno od opcije koju izaberete:

  • 1 , 2 ili 3 noćenja sa doručkom za dve osobe u standardnoj 1/2 sobi
  • birate jedan od ponuđenih hotela: A&O Berlin Mitte ili A&O Berlin Friedrichshain ili  A&O Berlin Hauptbahnhof ili A&O Berlin Kolumbus
  • dvoje dece do 17 godina borave gratis u Porodičnoj sobi sa roditeljima
  • deca do 6 godina imaju besplatan doručak; 7-17 godina plaćaju 50% od redovne cene
  • besplatan WiFi

NAPOMENA: dostupnost slobodnih kapaciteta može se proveriti putem linka: https://voucher.aohostels.com/availability_check.php

Po dobijanju Kupoman vaučera neophodno je izvršiti zamenu istog za hotel-vaučer na linku: http://register.hotelvoucheronline.com . U roku od 24h ćete dobiti hotel-vaučer na Vašu email adresu koju ste naveli prilikom registracije na gornjem linku i onda možete da rezervišete hotel. Za rezervaciju u hotelu i ostvarivost popusta neophodan Vam je broj hotel-vaučera. Rezervacija se vrši na sledećem linku: http://voucher.aohostels.com

Ovaj hostel u centru Berlina nalazi se na 10 minuta hoda od čuvene galerije East Side. Gostima su na raspolaganju raznovrsne smeštajne jedinice i zajednički salon. Objekat A&O Berlin Mitte u ponudi ima hotelske i hostelske sobe u svetlim bojama, smeštene na različitim spratovima. Besplatan WiFi je dostupan u svim smeštajnim jedinicama i zajedničkim prostorijama. Svakog jutra se služi raznovrstan doručak na bazi švedskog stola, a tokom večeri gosti mogu da se opuste u hotelskom baru. Do restorana i kafića lako možete da stignete pešice. U foajeu i baru možete da se opustite uz satelitsku televiziju sa raznim sportskim kanalima.

Ovaj hotel je smešten u dinamičnoj berlinskoj četvrti Fridrihshajn i okružen je trendi barovima i klubovima. Do Trga Aleksanderplac možete stići za samo 4 stanice vožnje gradskom železnicom. Hotel A&O Berlin Friedrichshain je udaljen samo 5 minuta hoda od stanice Ostkrojc, sa koje se može lako stići do svih delova grada. Ovaj hotel u ponudi ima raznovrsne sobe i spavaonice. Sve vrste smeštajnih jedinica sadrže kupatilo. Besplatan WiFi dostupan je u svim smeštajnim jedinicama i zajedničkim prostorijama. Gosti mogu započeti dan doručkom na bazi švedskog stola, koji se služi u svetloj sali za doručak. Na raspolaganju je i elegantni bar u lobiju sa stolom za bilijar i Sky TV kanalima. Za porodice je obezbeđena igraonica. U lobiju i baru gosti mogu uživati u raznim sportskim satelitskim kanalima.

Ovaj hostel se nalazi na samo 10 minuta hoda od Glavne železničke stanice u Berlinu. U ponudi ima moderne sobe i parking u okviru objekta. Recepcija radi non-stop, dok se doručak na bazi švedskog stola služi svakog dana. Smešten u tihoj sporednoj ulici, hostel A&O Berlin Hauptbahnhof pogodan je za porodice i raspolaže svetlo uređenim sobama sa sopstvenim kupatilom. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama i foajeu. Od Glavne železničke stanice u Berlinu do Trga Aleksanderplac može se stići za 5 minuta vožnje gradskom železnicom.

Ovaj hotel je smešten u berlinskoj četvrti Lihtenberg, a u ponudi ima moderne sobe i restoran u kojem se služe internacionalna jela. Čuveni Trg Aleksanderplac udaljen je 15 minuta vožnje tramvajem. Sve sobe hotela A&O Berlin Kolumbus uključuju satelitsku televiziju sa sportskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Bojana Mogućnost putovanja sa decom
Ivan Apsolutno sve je bilo u redu

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

A&O Berlin Mitte

Köpenicker Str. 127-129, Mitte, Berlin

A&O Berlin Friedrichshain

Boxhagener Str. 73, Friedrichshain-Kreuzberg, Berlin

A&O Berlin Hauptbahnhof

Lehrter Str. 12-15, Mitte, Berlin

A&O Berlin Kolumbus

Genslerstraße 18, Lichtenberg, Berlin

Vaučer važi

do 31.12.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Noćenje sa doručkom za dvoje odraslih u standardnoj 1/2 sobi + dvoje dece u Berlinu u jednom od ponuđenih A&O hotela!
  • Birate jedan od ponuđenih hotela: A&O Berlin Mitte ili A&O Berlin Friedrichshain ili  A&O Berlin Hauptbahnhof ili A&O Berlin Kolumbus!
  • Dvoje dece do 17 godina mogu boraviti gratis u Porodičnoj sobi sa roditeljima!
  • Boravišna taksa se plaća na licu mesta!
  • Obavezno Kupoman vaučer zameniti za hotel-vaučer na linku: http://register.hotelvoucheronline.com
  • Rezervacija termina u hotelu je moguća isključivo uz hotel-vaučer!
  • Dostupnost slobodnih kapaciteta može se proveriti putem linka: https://voucher.aohostels.com/availability_check.php
  • Rezervacija se vrši na sledećem linku unošenjem broja hotel-vaučera: http://voucher.aohostels.com
  • Deca do 6 godina imaju besplatan doručak; deca od 7-17 godina plaćaju 50% od redovne cene!
  • Parking je dostupan uz doplatu 15evra/dan!
  • Doplata za pse je 5 evra po ljubimcu/dan!

Slične ponude