490 din za depilaciju intimne regije film voskom u studiju lepote 4 Seasons na Vračaru!

800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • depilacija intimne regije film voskom!
Statistika kaže da danas samo 5% žena prirodno nema malje po licu i telu, većina ih uklanja na različite načine... brijači i paste, sprejevi i kreme. Ipak, jedini ispravan i neškodljiv način skidanja dlaka sa lica i tela je depilacija. 
 
Film-voskovi su novi proizvodi toplih voskova, koji se ne filtriraju kao obični topli voskovi. Odlično uklanjaju i najjače dlačice već iz prvog poteza. Nisu agresivni, te su pogodni i za najosetljiviju kožu i depilaciju svih osetljivih i intimnih delova tela. Pogodni su za osobe koje imaju problem sa urastanjem dlačica ili pojačanom maljavošću. Retko je potrebno dodatno ponavljanje što je odlika vrlo dobrog kvaliteta voska. Imaju nisku radnu temperaturu, koja je prijatna za klijenta. Skinute trake film-voska se bacaju i ne recikliraju. Topli voskovi sadrže i posebne biljne dodatke zahvaljujući kojima dodatno neguju kožu.
 
Nakon depilacije neko vreme ste mirne i ne morate da mislite o dlačicama. Koža Vam je meka i fina jer depilacija deluje na kožu i kao piling. Dlake nakon depilacije voskom rastu sporije, slabije i tanje. Vosak izvlači dlaku iz korena. Redovnom depilacijom dlake se razređuju.

Depilacija odavno već spada u redovnu higijensku rutinu i obavezu. Baš zato vam pomažemo da planirate svoje vreme i budžet na vreme uz popust koji vam obezbeđujemo.

Glatka koža nakon depilacije sija i imate osećaj obnovljene kože jer se voskom uspešno uklone površinski slojevi na koži. I tako Vam se čini da nekako postane sva nova i da diše... 
 
I kako onda da se ne depilirate? Ok, lepotu različitosti treba poštovati.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 4)
Staša Topla, opuštena atmosfera, divna i pažljiva devojka koja mi je odradila tretman :)
Jelena Tretman se sastoji iz vise faza i odlican je. Zakazivanje je vrlo profesionalno. Za svaku preporuku. Kupila sam jos jedan tretman koleginici da je obradujem, a i meni.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

4 SEASONS STUDIO

Smiljanićeva 22, Beograd
064 123 9342

Vaučer važi

do 20.11.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: depilacija intimne regije film voskom!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje nekoliko dana unapred!
  • Telefon za zakazivanje termina: 064 123 9342!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme salona je od 10h do 21h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude