490 din za klasičan tretman lica sa DR Rimpler kozmetikom u trajanju od 1h + GRATIS korekcija obrva (čišćenje, tonik, parenje vapozonom, ceđenje, piling, maska, krema) u SL DREMA ESTETIKA MMB na Banovom Brdu!

2000 DIN
Ponuda je istekla

490 din za klasičan tretman lica sa DR Rimpler kozmetikom u trajanju od 1h + GRATIS korekcija obrva (čišćenje,tonik,parenje vapozonom,ceđenje,piling,maska,krema)u SL DREMA ESTETIKA MMB na Banovom Brdu!

Salon Derma Estetika nalazi se na Banovom brdu i pravo je mesto za sve dame koje žele da svom licu priušte vrhunski tretman. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas strukovini estetičar Milena Marinković koja je osnivač salona i poseduje dugogodišnje iskustvo na polju dermatologije i estetske medicine.Višegodišnje iskustvo, aparat za elektrolizu najnovije tehnologije, kozmetika vodećih svetskih proizvođača, najsavremeniji terapeutski aparati, ljubaznost i profesionalnost našeg osoblja, samo su neke od prednosti koje Vas očekuju u salonu Derma Estetika. Sa željom da Vam omogućimo da se uvek dobro osećate u Vašoj koži nudimo veliki broj tretmana za lice namenjenih rešavanju različih problema.

https://www.facebook.com/salondermaestetika/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 10)
Ana Profesionalno i prijatno iskustvo. Da može 10, dala bih 10 zvezdica
Zeljko profesionalna i prijatna atmosfera..odlican tretman

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS Derma Estetika MMB

Požeška 150 a, Beograd, Beograd
066/250788

Vaučer važi

do 7.3.2018.

Napomene

  • Radno vreme:ponedeljak – petak od 10-20h, subota od 10-16h
  • Obavezna rezevacija minimum 1 dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 0114200107
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude