490 din za spa marokanski masažni tretman u trajanju od 60 min za oba pola (50 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom" za oba pola +10 min masaža lica, vrata i dekoltea) u SL MK Beauty!

1200 DIN
Ponuda je istekla
Kvalitetna usluga
Brzo zakazivanje
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

  • spa marokanski masažni tretman u trajanju od 60 min za oba pola (50 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom" za oba pola +10 min masaža lica, vrata i dekoltea)

Arganovo ulje proizvodi se najviše u Maroku gde ga nazivaju tekućim zlatom i upotrebljavaju vekovima unazad. U drugim zemljama nosi jos i nazive argan ulje i marokansko ulje. Ovo zaista vredno ulje postalo je jedno od najtraženijih prirodnih sredstava za negu lepote

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 67)
Sandra Uživala sam u masaži. Preporučujem.
Milanka sve je bilo ok, preporučujem, pozdrav

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

FKS MK Beauty

Spasenoviceva 3, Beograd
065/80-75-753

Vaučer važi

do 12.2.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa marokanski masažni tretman u trajanju od 60 min za oba pola (50 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom" za oba pola +10 min masaža lica, vrata i dekoltea)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/80-75-753
  • Obavezna je najava i  zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  otkažite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude