490 din za spa relax masažni tretman u trajanju od 70 min za oba pola (60 min relaks masaže celog tela + 10 min masaža lica, vrata i dekoltea)-SL Sljokica kod Studentskog grada na NBG!

1400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • spa relax masažni tretman u trajanju od 70 min za oba pola (60 min relaks masaže celog tela+10 min masaža lica, vrata i dekoltea)

U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.

https://www.facebook.com/pages/category/Local-Business/Salon-sljokica-228573250632203/

Ocena ponude

4,3/5 (ocene: 33)
Dejan Sve okej
Marija Od svih ponuda sa Kupomana, najbolja usluga maserke.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Šljokica

studentska 39-43, Beograd

Vaučer važi

do 25.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa relax masažni tretman u trajanju od 70 min za oba pola (60 min relaks masaže celog tela+10 min masaža lica, vrata i dekoltea)!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred na 063/334-888!
  • Radno vreme salona je: od pon-petka od 10h-20h, subota od 10h-15h, nedeljom ne radi
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, nije moguće iskoristiti vaučer!

Slične ponude