490 din za tretman hidrodermoabrazije lica! Tretman za bolji izgled i kvalitet kože u Laser centru Triniti!

2000 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • tretman hidrodermoabrazije lica

Cilj mikrodermoabrazije je skidanje mrtvih ćelija s površine kože, čime se podstiče nastajanje novih ćelija, što poboljšava izgled i kvalitet kože. Voda ulazi velikom brzinom u svaku poru, pa i one najmanje, i tako mehanički izbaci svu nečistoću i mitesere. Kožne pore se nakon toga otvaraju i tako lakše prazne od mitesera, što je naročito važno kod osoba s aknama jer se one tako leče. Uz to, uklanjaju se manje nepravilnosti kože, poput sitnih ožiljaka i površinske pigmentacije. Tretman je ujedno zamena za piling i abraziju, i to bez oporavka.

Što je novo kod hidro mikrodermoabrazije?

Do sada su se za brušenje kože uglavnom koristili dijamant ili razne četke, što je praćeno izvesnim oporavkom i nelagodom. Slično je i kod peelinga koji se koristi za istu svrhu. Novost je u tome što se sada koristi voda koja brzinom od 200 km/h, pomešana s kisenikom, vrši mehaničko čišćenje uz druge brojne poželjne efekte bez oporavka. Tako kod klasičnih peelinga i abrazija imate oporavak od prosečno nekoliko dana jer je lice crveno i izvesnu nelagodnost u vidu peckanja lica dok se oporavlja.

Sam tretman je bezbolan, neagresivan, nimalo neugodan i samim tim ne ostavlja nikakve posledice poput ožiljaka, niti je potreban oporavak. Tretman možete obaviti za vrieme pauze i vratiti se dalje na posao. Mogu se tretirati svi tipovi kože bez obzira na dob, i ma koliko vaša koža bila suva ili osetljiva tretman možete obaviti bez ikakvih posledica. Promene su vidljive odmah nakon tretmana, koža je glatkija, svežija, i samim tim se uklanja umoran i beživotan izgled. Tretman se može sprovoditi tokom cele godine, pa i leti. Tretman traje oko 15 minuta. Po učinku, tretman se može uporediti sa blažim do srednje jakim peelingom. Tretman se koristi i na tamnoj koži bez imalo straha od komplikacija, što je vrlo često kod tamnoputih osoba nakon peelinga i abrazije. Ovo je jedini tretman koji radi pravo dubinsko čišćenje lica. Koža nakon tretmana konačno prodiše kako treba, jer se i najsitnije pore isprazne i očiste.

Šta je cilj tretmana?

  • Skidanje mrtvih slojeva kože (peeling efekt);
  • Dubinsko temeljno čišćenje pora;
  • Uklanjanje otvorenih (crnih) mitesera;
  • Pomlađivanje kože kiseonikom;
  • Smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija.

 

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 114)
Danijela Najbolja epilacija u gradu.
Jadranka Usluga dobra, higijena na nivou, rezultat nije izostao....

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički studio estetika Triniti

Kralja Aleksandra 12, Novi Sad
063/168-22-99

Vaučer važi

do 30.10.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman hidrodermoabrazije lica
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/168-22-99
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude