490 din za tretman lica kiseonikom za podmlađivanje (čišćenje, piling, kiseonik, serum ili ampula, maska, krema)+GRATIS masaža u masažnoj fotelji (20 min) u studiju DIANA-SB!

1900 DIN
Ponuda je istekla

Tretman  kiseonikom

Tretmani kože kiseonikom su u poslednjih godinu-dve najpoplularniji tretmani lica na zapadu, izmedju ostalog i zbog toga što se koža tretira prirodnim putem a efekti su isti kao kod mezoterapija iglama. Gradska koža gladna kiseonika, izmučena vazduhom u zatvorenom prostoru i smogom, nakon ovog tretmana dobija svežinu kakva se ne postiže tako lako drugim metodama. . Kiseonik kojim se vrši takozvana akva-abrazija je u stvari savršena kombinacija prijatne masaže lica i ubrizgavanja čistog kiseonika pod pritiskom u ćelije dermisa. Osim toga ovaj vodeni piling dalje otvara put boljoj apsorpciji preparata koji se nanose na kožu i zajedno sa kiseonikom penetruju u dublje slojeve.

Kiseonik uz vodu čini osnovu života elastičnosti I zategnutosti.. Ćelije tokom života stare, pa su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kiseonika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kiseonika, ćelije proizvode energiju kao nekad pa koža poprima mladalački izgled, a ćelije kože postaju otpornije na spoljne štetne uticaje. Kiseonik uz jaki protivupalni efekat ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u lečenju akni. Kiseonik podstiče nastajanje kolagena i smanjuje bore.

Sam tretman je bezbolan, neagresivan, nimalo neugodan. Tretman možete obaviti za vreme pauze i vratiti se dalje na posao. Mogu se tretirati svi tipovi kože bez obzira na godine, i ma koliko vaša koža bila suva ili osetljiva, tretman možete obaviti bez ikakvih posledica. Promene su vidljive odmah nakon tretmana, koža je glatkija, svežija, i uklanja se umorni i beživotni izgled. Može se tretirati tokom cele godine, pa i leti. Tretman se koristi i na tamnoj koži bez imalo straha od komplikacija. Koža nakon tretmana konačno prodiše kako treba, jer se i najsitnije pore isprazne i očiste.

 Efekti su:

  • Poboljšanje tonusa kože, teksture, elastičnosti (piling efekt);
  • Dubinsko temeljno čišćenje pora;
  • Smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija;
  • Smanjenje produkcije sebuma
  • Poboljšana cirkulacija
  • Podstiče regeneraciju ćelija
  • Ubacivanje hijaluronskih i vitaminskih ampula u dublje slojeve kože

Tretman započinjemo čišćenjem, pa pilingom  koji  pročišćava je, skida mrtve ćelije s površine i olakšava put aktivnim sastojcima. Na ovako savršeno pripremljenu kožu nanosi se odabrani koktel a potom pod snažnim pritiskom čestice čistog kiseonika bombarduju kožu i utiskuju u dublje slojeve sastojke koktela. Posle se stavlja maska.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 20)
Ksenija Za svaku preporuku,higijena,usluga,pristup sve vrlo profesionalno.
Tatjana Ljubaznost,cisto,strucno.Za svaku preporuku!!!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sl Diana-SB

Jablanička 33, Beograd, Beograd
065-2515997

Vaučer važi

do 21.11.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt: 065-2515997
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude