490 din za ultrazvučnu kavitaciju sa limfnom drenažom za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita u SL In Derma kod Beogradske Arene!

2000 DIN
Ponuda je istekla

Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalni, vidljivi i trajni. Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.  Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. Tokom tretmana nema nikakvog neugodnog osećaja, a tretman je potpuno bezbolan.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma.

 

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 12)
Tea Kompletan tretman!
Gverovic 5

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

IN DERMA II

Antifašističke borbe 37, Beograd
064/5483399

Vaučer važi

do 8.9.2018.

Napomene

  • Salon neće raditi od 17.09- 28.09 zbog godišnjeg odmora!
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Ponuda važi samo kod Arene!
  • Kontakt telefon salona: 064/5483399
  • Antifašističke borbe 37/lokal 5
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti
  • Radno vreme: pon 10-18h: sreda od 10-18h, četvrtak i petak od 12h-20h, subota i nedelja od 10h-16h

Slične ponude