4900 din za trajno iscrtavanje obrva tehnikom "Puder Obrve" sa nano nožićem prirodnim bojama-SL Violet Line-Trgovačka ulica!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  trajno iscrtavanje obrva tehnikom "Puder Obrve" sa nano nožićem prirodnim bojama

Salon lepote Violet Line se nalazi u Žarkovu, a nastao je 2003.godine u želji da damama iz našeg kraja skrati muke putovanja na drugi kraj grada, za ona mala ali važna ženska uživanja. Jer kada ste zadovoljni svojim izgledom i vaše samopouzdanje je na višem nivou i sigurno ostavljate pozitivniju sliku o vama kod drugih.

Postojimo skoro 2 decenije i tu smo da Vam omogućimo da na jednom mestu uživate u velikom broju frizersko kozmetičkih usluga. Na raspolaganju su Vam poslednji trendovi u šišanju i oblikovanju kose, nadogradnja kose klipsama, nadogradnja kose keratinom, nadogradnja kose perlicama ali i trajno ispravljanje kovrdžave kose i potpuni hit kod nas i u svetu - brazilsko ispravljanje kose keratinom.

Za Vas smo odabrali i kozmetičke usluge kao što su: depilacija (topla depilacija i hladna depilacija); manikir i pedikir, nadogradnja noktiju, izlivanje noktiju, ojačavanje noktiju, body star, terapeutska masaža, relax masaža, parcijalna masaža, masaža IR lampom, turbo solarijum sa čoko lampama, trajnu šminku: obrve, korekcija obrva, usne ...

Predlažemo Vam da nas pozovete ili navratite do nas kako bi saznali za sve naše usluge i trenutne akcije koje organizujemo u našem salonu.

 

Ocena ponude

3,7/5 (ocene: 3)
Vesna Usluga je fenomenalna,devojka koja radi ima magicne prste.Sve preporuke .

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Violet Line

Trgovačka 28, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 30.4.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Trajno iscrtavanje obrva tehnikom "Puder Obrve" sa nano nožićem prirodnim bojama!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Obavezno je poneti sa sobom odštampan vaučer u salon!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt telefon: 069/2111310

Slične ponude