499 din za ultrazvučno dubinsko čišćenje lica špatulom, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona u Laser centru Viva! Popust 75%!

Kupi za 499 DIN
499 DIN 2000 DIN kupljeno 155 kupljeno Ponuda je istekla
75 %
499 din za ultrazvučno dubinsko čišćenje lica špatulom, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona u Laser centru Viva! Popust 75%!

499 din za ultrazvučno dubinsko čišćenje lica špatulom, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona u Laser centru Viva! Popust 75%!

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je novi, najbezbedniji i najugodniji način čišćenja i hidratacije kože lica. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni, a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju.

Sve devojke koje imaju mitisere znaju koliko ih je teško ukloniti, a pritom zbog njih lice izgleda jako neprivlačno. Masna koža, proširene pore i akne mogu vas konstantno nervirati. Ako vam smetaju kozmetički tretmani na kojima se mitiseri cede i time još više razmnožavaju, onda imate ispred sebe pravo rešenje za vas!

Carbon face maska je savršena da svoje crne tačkice uklonite u jednom potezu, čisto i bez bola. Kao jedna od trenutno najaktuelnijih komponenti u industriji proizvoda za kožu, aktivni ugalj može ostvariti puno pozitivnih efekata na vašu kožu. Kombinovan sa drugim zdravim sastojcima u sastavu maske za lice, aktivni ugalj se ponaša gotovo kao magnet, izvlačeći nečistoće iz pora na koži, poput bakterija, ulja, prašine, hemikalija i drugih čestica. Korišćenje Carbon face maske za lice tokom dužeg vremenskog perioda, može pomoći u popravljanju tonusa, teksture i opšteg stanja vaše kože – promovišući kožu koja je blistava, glatka i besprekorna. Carbon face maska za lice se takođe može koristiti u borbi protiv akni i za sprečavanje izbijanja bubuljica.

Lepo je kada je koža lica čista a pore nisu primetne.


View VIVA in a larger map

Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 59)

Vaučer važi

do 17.6.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, a najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Radno vreme centra:od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00h, subotom od 10:00 do 17:00h.
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva
Bulevar Mihaila Pupina 10a
Beograd
063-123-2293

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.