5000 din za lipolizu iglicama - medicinski tretman topljenja i uklanjanja masnih naslaga u ordinaciji Leona life na Novom Beogradu!

10000 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • lipoliza iglicama - medicinski tretman topljenja i uklanjanja masnih naslaga

Lipoliza - Medicinski tretman za uklanjanje i topljenje masnih naslaga. Tretman se izvodi aplikacijom lipolitika (fosfatidilholina i dezoksoholata) mikroinjekcijama direktno u masno tkivo. Regije koje se tretiraju su: podbradak, stomak, nadlaktice, butine, zadnjica, kolena, a tretman lipolize traje 30 minuta.

Lipoliza je namenjena svim osobama koje žele da se reše upornih masnih naslaga. Lipoliza je danas jedan od najefikasnijih tretmana u estetskoj medicini za oblikovanje tela. Ključna prednost lipolize u odnosu na druge tretmane je u tome što se lipolizom trajno uklanjaju masne ćelije. Kako? U okviru tretmana, odgovarajući preparat unosi se direktno u masno tkivo, čime se razgrađuje membrana masnih ćelija i ona time trajno razlaže i uklanja. Preparati koji se unose su: kombinacija vitamina, minerala, amino kiselina, fat-kiler-a, fat-buter-a.

Kako izgleda tretman lipolize?
Tretman lipolize se sastoji iz aplikacije lipolitika (fosfatidilholina i dezoksiholata) mikroinjekcijama direktno u masno tkivo tretirane regije. Postupak same aplikacije lipolitika je bezbolan ali se nakon 15 minuta od aplikacije razvija osećaj peckanja, crvenilo i otok tretirane regije. Nakon dva sata nestaje crvenilo i bol, a otok moze tajati i do dve nedelje nakon završetka tretmana. Narednih 2 do 4  nedelja postoji osetljivost pri pritisku na tretirano masno tkivo. Efekat tretmana se posmatra nakon jednog meseca od aplikacije kad je i efekat najvidljiviji.Tretman se ponavlja na dve nedelje.

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 75)
MAJA Sve
Mirjana Strucno, ljubazno i korektno.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Leona Life

Gandijeva 3, Beograd
065/387-73-88

Vaučer važi

do 6.3.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: LIPOLIZA iglicama medicinski tretman topljenja i uklanjanja masnih naslaga!
  • Tretman lipolize traje 30min!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred! Kontakt telefon: 065/387-73-88
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: radnim danima od 09-21h, subotom od 09-21h, nedeljom: ne radimo.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude