1490 din za ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda, paraštitna žlezda, pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata) u ordinaciji Vega Orl na Banovom Brdu!

2200 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda, paraštitna žlezda, pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata)

Vega orl je specijalistička ordinacija koja Vam nudi kompletan otorinolaringološki pregled dece i odraslih, kao i ultrazvučnu i dopler dijagnostiku glave i vrata. Ordinacija je osnovana 2014. godine. Cilj ordinacije je kvalitetna i kompletna zdravstvena usluga od strane ljubaznog i stručnog Vega orl tima u prijatnom ambijentu.

Ultrazvuk štitaste žlezde, sa kolor doplerom je neinvazivna, bezbolna i pouzdana dijagnostička metoda koja ne zahteva posebnu pripremu pacijenta. Zbog jednostavnosti primene, neškodljivosti, brzine, ultrazvučna dijagnostika je na prvom mestu u algoritmu vizualizacionih dijagnostičkih metoda pregleda. Dijagnostika brojnih akutnih, subakutnih i hroničnih oboljenja štitaste žlezde autoimunih oboljenja (Hašimoto tireoiditis) patološke promene paraštitastih žlezdi promena unutar štitne žlezde: nodusi, ciste, tumorske promene...

Nakon detaljne anamneze i ultrazvučnog pregleda, možemo Vas uputiti na dalja ispitivanja i lečenje, ukoliko je to potrebno.

Ultrazvuk mekih tkiva vrata, pored pregleda štitaste žlezde, podrazumeva pregled svih pljuvačnih žlezdi i limfnih čvorova vrata, supraklavikularne regije vrata. Dijagnostika urođenih promena na vratu (ciste...) uvećanih limfnih čvorova u vratu (reaktivne, patološke lgl) tumora na vratu upala pluvačnih žlezdi, kao prisustvo kalcifikata u istim.

https://www.vega-orl.com/

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 34)
Aleksandra Nije bilo cekanja,rezultati u vrlo kratkom vremenu stigli, osoblje ljubazno
Slavko Brz dogovor oko termina.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti otorinolaringologije Vega Orl

Žarkovaćka 21V, Beograd
011/35-72-641; 069/35-72-641; 069/35-72-642

Vaučer važi

do 25.12.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda, paraštitna žlezda, pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata)!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno poneti na pregled odštampan vaučer!
  • Obavezno je zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Kontakt telefoni: 011/35-72-641; 069/35-72-641; 069/35-72-642
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude