550 din za relax masažu prirodnim uljima (30 min) u salonu Krasiva na Novom Beogradu!

1000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  relax masaža prirodnim uljima (30 min)

Volite sve tipove masaže i prosto uživate u dodiru od samog početka, čak i kad su ruke terapeuta hladnjikave... Dodir može  lekovit i ako ste i sami otkrili mnoga blagootvorna dejstva masaže, prepustite se ovakvom aromatizovanom dodiru koji će opustiti sva vaša čula u sat vremena masaže aromatičnim uljima.

Ako se tome dodaju blagotvorna dejstva aromatičnih ulja i njihov intenzivan i specifičan miris, boja, specifičan ukus, ljutinu, gorčinu ili slatkost, efekti su višestruki. 

Dejstvo aromatičnih ulja je brzo, vrlo su prodorna i delotvorna, jer su esencije biljaka od kojih se dobijaju destilacijom ili ekstrakcijom. Tokom masaže ulja najpotpunije prodiru u tkiva i organe putem krvotoka i limfe. Kontakt eteričnog ulja i nerava u koži izaziva trenutnu reakciju nervnog sistema.

Relaks masaža je savršeni oblik opuštanja! Udobno se namestite, a profesionalni maser pokretima ruku kao da izvlači iz vas sve negativne utiske i emocije.

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 169)
Slobodanka Savršeno i fenomenalno iskustvo! Vidimo se opet!
Mirjana Savršenstvo u osećaju.

Pitanja

Jelena
4.2.2023. 15:35
Prezadovoljna sam uslugom. Devojke su veoma profesionalne. Zakazivanje je ušlo veoma lako, termin je ispoštovan, a kvalitet usluge, kao i higijena salona su na najvišem mogućem nivou. Osim toga, lokacija je vrhunska. Moje tople preporuke, za salon \"Krasiva\". Svakako ću nastaviti da koristim usluge, jer sam zaista prezadovoljna.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon

Milentija Popovića 30/2, Novi Beograd,
064/8488-454

Vaučer važi

do 28.2.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Relax masaža prirodnim uljima (30 min)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Vaučer važi i za žene i za muškarce!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina 3-4 dana unapred!
  • Kontakt telefon za salon na Novom Beogradu:064/8488-454
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude