5500 din za izradu metalokeramičke krunice nemačke Vita keramike+ besplatno uklanjanje zubnog kamenca u stomatološkoj ordinaciji Denta Sjaj!

9000 DIN
Ponuda je istekla

Oštećeni  zubi mogu biti obnovljeni ili optički poboljšani sa metalo-keramičkim krunicama. One predstavljaju stomatološke nadoknade koje se postavljaju na prirodne zube i nadoknađuju oštećeno zubno tkivo. Sama osnova metalo-keramičke krunice je metalna kapica, koja prekriva Vaš okrnjeni, polomljeni ili oštećeni zub, a na nju se nanosi pomenuta keramika. Izrađuju se tako da u potpunosti imaju izgled prirodnog zuba, što im i omogućava da ispunjavaju svoju osnovnu namenu - vraćanje prvobitnog oblika zubu na kojem se nalaze! Značajne su u funkcionalnom i estetskom smislu. Funkcionalno nadoknađuju izgubljene ili značajno destruirane zube  čime se preostali zubi rasterećuju sila koje se proizvode u funkciji žvakanja. Estetski se postiže prirodan izgled, a mogu se korigovati i pojedine nepravilnosti zuba. Mislite na Vaše zube!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dental studio Smile

Stevana Mokranja 26, Novi Sad
064/3333292

Vaučer važi

do 20.12.2016.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09:00 do 14:30 i od 18:00 do 20:00, subota na zakazivanje
  • Kontakt telefon: 064/3333292

Slične ponude